Fiica lui Liviu Vârciu în scandal cu Nea Mărin. Care este motivul pentru care s-a revoltat: „E urât”

Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu, reacționează dur la adresa lui Nea Mărin. Totul a pornit de la modul în care se poartă celebrul coregraf cu tatăl ei.

01 sept. 2023, 17:26
Fiica lui Liviu Vârciu în scandal cu Nea Mărin. Care este motivul pentru care s-a revoltat: „E urât”
Fiica lui Liviu Vârciu în scandal cu Nea Mărin. Care este motivul pentru care s-a revoltat: „E urât”

Fiica lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, Anastasia, a „răbufnit” și și-a exprimat puternica „nemulțumire” față de Nea Mărin, celebrul coregraf. Ea și-a transmis gândurile în legătură cu Nea Mărin printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, iar tatăl ei, Liviu Vârciu, a făcut clipul video public.

Citește și: Liviu Vârciu, prins de radar cu 33 km/h peste viteza legală. Cum a fost sancţionat de poliţiştii de la Rutieră

Anastasia s-a arătat profund indignată de Nea Mărin și a evidențiat faptul că acesta „l-a bătut” pe tatăl ei în mod absolut nemeritat. Fetița nu a făcut referire doar la „atacurile” asupra tatălui ei, ci  și la Andrei Ștefănescu. Ea a adăugat că îl consideră bătrân și urât, motiv pentru care a sărit în apărarea tatălui său într-un mod foarte pasional.

„Nu mai vorbesc cu Nea Mărin că îi bate pe tati și pe Andrei! Nea Mărin e urât, e bătrân, e bătrân!”, a spus Anastasia în clipul video pe care l-a făcut prezentatorul TV și pe care l-a postat pe TikTok.

Liviu Vârciu și Nea Mărin sunt cunoscuți deja pentru glumele pe care le fac între ei. Adevărul este altul însă, iar relația dintre ei este una extraordinară. Prezentatorul TV face parte, indirect, din familia coregrafului.

„N-am filmat, am fost traumatizat de un bătrân senil care trebuie arestat! Asta este, e mult mai dureros când știi că iei bătaie de la familie, dacă luai de la un străin era o treabă! Durerea mea e și interioară, nu doar fizică! Acum că s-a pensionat, îl ducem la sporturi de contact, are mai mult timp liber!”, a spus Liviu Vârciu râzând.

Anda Călin este mândră de fiica ei și a lui Liviu Vârciu, Anastasia. La doar 5 anișori, Anastasia face balet la Teatrul Constantin Tănase din București. În urmă cu câteva luni, Anda Călin a postat fotografii cu fiica ei de la teatru și le-a transmis fanilor cât de mândră este de micuță.

Din imaginile postate atunci de vedetă se poate observa cât de atentă și concentrată este micuța Anastasia la ceea ce face, dar și cât de mult îi place.

„Nu m-am putut decide la o singură poză! Ador❤️❤️❤️”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o atunci pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a slăbit 10 kilograme, din cauza stresului. Situația care a împins-o pe această cale: „Nu prea am mâncat ce-i drept”