Fiica lui Mădălin Voicu a devenit prezentatoare TV la un post de nişă. Unde prezintă Ioana ştirile

Fiica lui Mădălin Voicu a devenit prezentatoare TV. Ioana declara în urmă cu ceva timp că televiziunea este visul ei şi, în urmă cu câteva luni, acesta a devenit realitate. Tânăra a fost studentă la Conservator şi o bună bucată de vreme a cochetat cu muzica.

25 mart. 2021, 19:03
Fiica lui Mădălin Voicu a devenit prezentatoare TV la un post de nişă. Unde prezintă Ioana ştirile
Fiica lui Mădălin Voicu a devenit prezentatoare TV

Fiica lui Mădălin Voicu a devenit prezentatoare TV. Ioana îşi dorea foarte tare să ajungă pe micul ecran, ba chiar şi-a abandonat studiile muzicale, pentru a urma calea televiziunii.

Când i-am spus tatălui meu că vreau să renunţ la Conservator… eram deja în anul II… şi, spre surprinderea mea, a înţeles şi mi-a zis «bine, fata mea, şi ce vrei să faci?». Şi i-am răspuns fără ezitare: «televiziune»…  A primit bine vestea, dar nu cred că se aştepta să fiu atât de hotărâtă”, spunea Ioana în urmă cu ceva vreme.

Citeşte şi: Bombă în showbiz: Cătălin Botezatu vrea să intre în politică

Fiica lui Mădălin Voicu a devenit prezentatoare TV

Visul Ioanei a devenit realitate, acum este prezentatoare de știri, la Aleph News. În fiecare dimineaţă, de la ora 09:00, tânăra intră în casele telespectatorilor cu jurnalul de ştiri.„Știrile sunt cea mai mare provocare. De la a lucra în tot felul de programe, la editare și prezentare, eu venind din cu totul alt mediu. Este o experiență frumoasă, învăț în fiecare zi un lucru nou și a ajuns să îmi fie foarte dragă această provocare

”, scria pe Facebook Ioana Voicu.

Ioana prezintă ştirile la Aleph News.

Mădălin Voicu îl acuză pe Iohannis de rasism

Klaus Iohannis

a stârnit o controversă după declarația de la Palatul Cotroceni, în care președintele a folosit o sintagmă ce poate fi considerată deplasată de reprezentanţii romilor. Iohannis a spus, referitor la numărul crescut de cazuri noi de infectări din ultimele zile că „trebuie să avem grijă, să nu ne înecăm la mal!”, iar printre primele reacţii a fost cea a muzicianului Mădălin Voicu.

Mădălin Voicu, unul dintre cei mai de seamă reprezentanţi ai rromilor din România, fiul lui Ion Voicu, mare dirijor şi violonist, a reacţionat la declaraţiile preşedintelui, despre care spune că nu îl mai surprind, dar că le-a simţit ca pe o săgeată.

În ultimul timp, domnul președinte are un gen de limbaj să nu îi spun excentric, dar tendențios și subiectiv, indiferent de subiectul pe care îl comentează. Astăzi am auzit o exprimare care sună fals, cel puțin din punctul meu de vedere. Eu, ca muzician, îmi permit să descopăr lucrurile care nu sună curat.

A spus că ”să nu ne înecăm la mal”. Dacă e să mă iau după proverbul pe care îl știm cu toții, ”să nu te îneci ca țiganul la mal”, este o chestiune care ține de o greșeală, de o eroare pe care dumnealui a făcut-o.

El nu a pronunțat cuvântul țigan, dar, cunoscând comportamentul, atitudinea și gândirea domniei sale, imediat am simțit o ”săgeată” care nu îl onorează, nu îl favorizează, ba din contră, îl îngroapă în aceeași mocirlă în care toate discursurile lui, mai ales cele care sunt cu tentă, îl caracterizează.

Problema este că se coboară la o astfel de formă de exprimare, ceea ce nu mă mai miră și nu cred că mai miră pe cineva. Nu am niciun dubiu că nu știe foarte bine ce a spus. Cred că a spus-o nu din greșeală, ci intenție. Nu mă mai miră nimic în toate falsitățile din discursurile pe care le are. Este sub nivelul la care ar trebuie să fie un președinte de stat. Nu e vina lui că a ajuns acolo, ci a celor care și-au dorit foarte tare să aibă un manechin la Cotroceni.”, a spus Mădălin Voicu pentru Stiripesurse.ro.