Fiica lui Meme Stoica nu a avut de suferit de pe urma pandemiei din punct de vedere financiar. Ce salariu primeşte tânăra la FCSB

Fiica lui Meme Stoica, angajată la FCSB, nu a fost afectată de pandemie din punct de vedere financiar. Nu a intrat nici în şomaj tehnic şi nici nu i-a fost diminuat salariul, asta în timp ce şase jucători de la FCSB au fost băgaţi în şomaj tehnic, iar celorlalţi le-au fost înjumătăţite salariile pe o perioadă de şase luni, scrie digisport.ro.

RomaniaTV.net
24 mai 2020, 19:33
Fiica lui Meme Stoica nu a avut de suferit de pe urma pandemiei din punct de vedere financiar. Ce salariu primeşte tânăra la FCSB

Teodora Stoica are 25 de ani, este angajată din anul 2018 în departamentul de marketing al FCSB şi câştigă 2000 de euro pe lună. 

Cei şase jucători în cazul cărora patronul FCSB, Gigi Becali, a luat decizia de a-i trimit în şomaj tehnic sunt: Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Bogdan Planic, Adi Popa şi Harlem Gnohere. Aceştia nu au mai intrat în cantonamentul din Berceni, acolo unde FCSB a reluat pregătirile în grupuri restrânse, odat cu ieşirea din starea de urgenţă.

Citeşte şi Doliu în România, a murit unul dintre marii tenismeni ai ţării

La rândul său, Helmuth Duckadam, directorul de imagine de la FCSB, a avut parte de o reducere salarială importantă.

Mie mi-a micşorat cu mai mult de 50 la sută salariul. Pe mine chiar m-a afectat, pentru că, la câte probleme de sănătate am, chiar mă ajuta. Dar e ok, nu e nicio problemă”, a dezvăluit Duckadam în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport.


loading...