Fiica lui Mihai Gâdea, apariție de infarct la Milano Fashion Week. Tânăra de 20 de ani a întors toate privirile

La 20 de ani, Karina Maisha este o apariţie extrem de sexy. Pasionată de modă, tânăra a participat recent la Milano Fashion Week, unde a întors toate priivirile.

07 sept. 2023, 23:46

Fiica lui Mihai Gâdea a lansat, în luna mai, videoclipul pisei „Start”, iar în 2016 a filmat un videoclip pentru piesa “Somewhere only we know”, a trupei Keane, urmat de alte două coveruri, “Ordinary world” şi “Somewhere only we know”. Tânăra se remarca nu doar prin vocea deosebită, dar şi prin trăsături extrem de delicate.

Fiica lui Mihai Gâdea, apariție de infarct la Milano Fashion Week

Recent, Karina a făcut furori la Milan Fashion Week, unde a adoptat un look rebel. Săptămâna trecută, tânăra a participat la show-ul de modă al celor de la Diesel, prezentat în cadrul evenimentului. Karina nu a trecut neobservată. Tânăra a purtat sutien, sacou, jeanși oversized, ochelari de soare, iar la această ţinută nu avea cum să lipsească un hairstyling cool.

Citeste si Constantin Măgureanu, în centrul unui scandal de proporţii. Artistul ar fi dat o ţeapă de 12.000 de lei unui apropiat: „Îi spun lu’ mamaie toată treaba şi te arde în candelă” 

Cu ce se ocupă soţia lui Mihai Gâdea

Karina este bucăţică ruptă din mama ei, Agatha Kundri Memete. Aceasta este fiica pastorului adventist Pavel Memete, din Timișoara, și are pregătire în psihologie. Mai exact, este „consilier pentru dezvoltare personală, psiholog psihoterapeut integrativ, sociolog în profilul sociopsihopedagogie”, după cum ea însăși se prezintă pe site-ul clinicii de terapie. De asemenea, este proprietara unei grădiniţe din Capitală.

Agatha Kundri Memete își laudă frecvent fiica pe reţelele sociale. Recent, i-a distribuit acesteia, pe pagina de Facebook, videoclipul nou lansat.

Sunt atât de mândră! Viitorul aparține celor care cred în frumusețea visurilor lor”, a scris Agatha Kundri, lângă videoclip.

Citeste si Boala de care suferă Silvia Dumitrescu s-a declanșat după moartea mamei sale: „Când a murit mama mea, eu am stat numai pe calmante. La înmormântare nici nu știu cum a fost. Eram acolo, dar nu îmi amintesc nimic”