Fiica lui Mihai Petre vine „Chefi la cuţite”. Preparatul cu care Catinca vrea să impresioneze juriul FOTO

Catinca Petre, în vârstă de 9 ani, vine la ediţia din această seară a emisiunii "Chefi la cuţite" unde va încerca să-i impresioneze pe cei trei juraţi cu un preparat deosebit.

19 sept. 2022, 14:26
Fiica lui Mihai Petre vine „Chefi la cuţite”. Preparatul cu care Catinca vrea să impresioneze juriul FOTO
Fiica lui Mihai Petre vine "Chefi la cuţite". Preparatul cu care Catinca vrea să impresioneze juriul FOTO

Fiica lui Mihai Petre vine „Chefi la cuţite”. Ediția din seara aceasta aduce farfurii apetisante, dar și multe momente distractive. Una dintre surprizele de care au parte cei trei chefi este apariția micuței Catinca Petre, fiica lui Mihai Petre, care le pregătește un delicios desert lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Cel mai mult îmi place chef Bontea. Cred că chefii vor fi uimiți de ceea ce-am gătit, dacă-mi va ieși bine. Dacă aș primi un cuțit, m-aș semna pe el și l-aș ține în camera mea expus, ca mama să nu-l folosească“, a spus Catinca. Micuţa a fost susţinută de tatăl ei, chiar în faţa chefilor. „Am venit lângă tine, pentru că am văzut că ești emoționată. Catinca este foarte harnică și eu sunt tare mândru de ea”, a spus Mihai Petre.

Cătălin Scărlătescu s-a certat Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite. Nu și-au mai vorbit cu zilele

Un alt episod asezonat cu mult umor este cel al lui Sebastian Tusluc, concurentul care este convins că participă la competiția culinară cu un preparat senzațional: „Am venit la Chefi la cuțite din dragoste de show! Știți ce i-am spus soției când am plecat de-acasă? Eu o să ajung foarte departe. Nu numai la Chefi la cuțite. O să ajung și în Asia Express. Eu vând tot și mă fac monden!”.

La rândul său, Roberta Boccia, o concurentă venită din Italia, e hotărâtă să treacă de audiții: „M-am înscris la Chefi la cuțite pentru că fostul meu iubit spune că nu știu să gătesc. Dacă gătesc bine, poate ne împăcăm. Chefi, vă rog, dați-mi cuțitul! Am nevoie de el ca să mă împac cu iubitul meu!”.

Tragedie uriaşă la „Chefi la cuțite”! Celebrul bucătar a murit şi a lăsat în urmă o soţie şi două fiice

Și lupta pentru amuletă este în seara aceasta una în care mixul de tensiune și haz creează scene spumoase între cei trei jurați. „Cred că asta e amuleta supremă! Mi-o doresc foarte tare”, spune chef Florin Dumitrescu.