Cătălin Scărlătescu s-a certat Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite. Nu și-au mai vorbit cu zilele

Cătălin Scărlătescu s-a certat Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite. În fiecare sezon al emisiunii culinare, cei trei chefi au dispute și contraziceri, însă reușesc să se împace destul de repede. De această dată, nu a mai fost așa. Aceștia nu și-au mai vorbit cu zilele.

20 aug. 2022, 18:25
Cătălin Scărlătescu s-a certat Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite. Nu și-au mai vorbit cu zilele
Cătălin Scărlătescu s-a certat Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu s-a certat Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite. Au început filmările pentru sezonul 10 al celebrului show, iar fiecare luptă să fie cel mai bun. Până acum, chef Sorin Bontea deține supremația la numărul de ediții câștigate.

Citește și: Cătălin Scărlătescu aruncă bomba. Vrea să o aducă pe iubita lui la Chefi la Cuție: „Mi-aș dori foarte tare. Face niște salate foarte reușite”

Cătălin Scărlătescu s-a certat Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite

Nici în acest sezon, chefii nu au scăpat de certuri și ironii, ba chiar, de data asta, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au certat și nu și-au mai vorbit timp de trei zile.

 „Bontea, în afară de faptul că este un tip foarte carismatic, este un bucătar extraordinar de bun. Și Scărlătescu la fel. Asta nu înseamnă că nu le văd defectele. Punctul slab al lui Cătălin este că se minte singur de foarte multe ori. El știe să-și vândă farfuria. Dar, din păcate pentru el, noi n-o cumpărăm. Iar punctul slab al lui Sorin este faptul că este mult prea încrezător.

În toată istoria Chefi la cuțite, cel mai tare m-am enervat în sezonul 10. A fost un moment în urma căruia eu și Scărlătescu nu ne-am mai vorbit deloc trei zile. Culmea e că nici Bontea n-a vorbit cu Scărlătescu în cele trei zile. Cumva, ne-a enervat pe amândoi în egală măsură. Asta se va vedea în sezonul 10, care este mult mai intens, colegii mei profitând de anumite slăbiciuni ale adversarilor. Poate și eu am profitat de anumite slăbiciuni ale lor.

Pe lângă competiția foarte încinsă, sezonul 10 este unul special din toate punctele de vedere. În primul rând, avem un alt platou. Decorul este diferit, alte culori, alte bucătării, altă mobilă, alt spațiu de relaxare, mult mai mare. Cred că cine a pregătit acest spațiu de relaxare a știut că, la un moment dat, noi nu ne vom mai vorbi și vom sta în colțuri separate.

Țin scorul cu mare atenție: până acum, Sorin are supremația la sezoane, Cătălin e pe-aproape, însă la battle-uri și la farfurii, conduc detașat. Și îmi doresc foarte tare să câștig sezonul 10, pentru că e și o chestie de numerologie la mijloc: am câștigat sezoanele 2 și 5. Multiplicarea lui 5 cu 2 este 10, deci cumva este sezonul meu. Câștig sezonul ăsta. N- am cum să nu câștig sezonul ăsta!”, a declarat Florin Dumitrescu, conform Spynews.ro.