Fiica lui Mihail Vlasov face o declaraţie ULUITOARE: Jocurile de noroc sunt o îndeletnicire a nobilimii

Mihail Vlasov rămâne in arest preventiv în dosarul în care e acuzat că a cerut un milion de euro şpagă, în calitate de director al Camerei de Comerţ. Fiica sa, cunoscutul designer Vanda Vlasov, a fost audiată la DNA, unde a avut şi o replică uluitoare: jocurile de noroc sunt un obicei al nobilimii. Despre tatăl ei s-a scris că a jucat sute de mii de euro la ruletă.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 16:28

„În această cauză eu sunt doar martor. Nu am nimic de spus, am jurat că spun adevărul. În cazul lui tata, că s-ar fi exercitat vreo influenţă asupra mea, arbitrul nu este funcţionar public, deci tata este arestat ilegal. Nu poate fi arestat. Să-i schimbe încadrarea”, a declarat Vanda Vlasov.

Procurorii au însă dovezi clare. Mihail Vlasov a fost prins cu două sute de mii de euro, prima tranşă dintr-o şpagă de un milion cerută pentru a rezolva favorabil un dosar la Curtea de Arbitraj. Acolo unde este vicepreşedinte este chiar fiica sa. Lui Mihail Vlasov i-au plăcut banii întotdeauna.

Împătimit al jocurilor de noroc, el s-a împrumutat cu sute de mii de euro de la cămătari.

„Jocurile de noroc sunt o îndeletnicire a nobilimii. Da, tata joacă la cazino. Si ce face? Violează copii”, a mai spus Vanda, potrivit România TV.

Vanda Vlasov e căsătorită cu Cristian David, fostul ministru liberal anchetat şi el de procurori într-un dosar de corupţie. La fel şi mama lui David.

Având în vedere că au luat-o pe soacra mea, pe soţul meu, pe tata, mă aştept la orice. Nu am copil, că mi-l lua şi pe ăla. Poate vor să scape de mine. Sunt mari interese„, a mai spus fiicat lui Vlasov.