Fiica lui Răzvan Simion și-a făcut primul tatuaj la 16 ani: „Îmi pare rău, mama”

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, a manifestat primele semne de rebeliune și și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 16 ani.

19 iul. 2021, 23:56

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, a dat primele semne de rebeliune, specifice vârstei, și și-a tatuat o imagine simbolică pe braț. Adolescenta i-a pus pe părinții ei în fața faptului împlinit și a anunțat „fericitul” eveniment chiar pe pagina de Instagram.

Ianca a postat pe rețelele de socializare o poză cu noul ei tatuaj, de care este foarte mândră. Tânăra și-a tatuat pe braț o inimă desenată cu roșu, sub formă anatomică. Conștientă că și-a luat părinții pe nepregătite, Ianca a comentat în dreptul pozei de pe Instragam, mesajul „Îmi pare rău, mama”.

Nu este pentru prima dată când adolescenta își surprinde părinții cu schimbarea look-ului.

Ea a decis cu ceva vreme în urmă să își schimbe culoarea părului și să treacă de la brunet intens la blond. Ianca a făcut anunțul acestei isprăvi tot pe Instagram, când a postat o poză cu noul ei păr blond, iar la vremea aceea, Răzvan Simion a apreciat imediat imaginea, semn că este de acord cu noua schimbare.

Nu doar prezentatorul TV a fost impresionat de modificare de look a fiicei sale, ci și iubita acestuia, Daliana Răducan, care a urmat exemplul partenerului și i-a apreciat imediat postarea adolescentei, relatează Spynews.ro, unde puteți afla mai multe despre aceste subiect.

Fiica lui Răzvan Simion. Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu fostul soț

Lidia Buble

a acceptat invitația lui Marius Manole și a susținut din prima clipă că va fi extrem de sinceră, mai ales că nu îi poate refuza nimic actorului. Mai mult decât atât, artista i-a recunoscut lui Marius Manole că ”faci ce vrei din mine”.

Prima întrebare a zilei a pus-o pe Lidia în fața unei alegeri foarte dificile, ci anume ”Care este vedeta feminiă din România în fața căreia nu ar putea rezista dacă i-ar face avansuri”. Răspunsul cântăreței a fost unul surprinzător.

”Sunt două care îmi plac foarte multe, cea mai pe gustul meu ar fi Catrinel Menghia. Catrinel, să îți dea Dumnezeu sănătate.Aș putea să mă abțin, dar îmi place foarte mult. Dacă ar fi să aleg, pe ea aș alege-o” , a declarat cântăreața.

Vizibil emoționată, Lidia a vorbit și despre iubire. Artista susține că în viață există o singură dragoste. Pentru ea, acea mare dragoste este chiar Răzvan Simion.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești la modul ăla de mai multe ori, că după te mai îndrăgostești, e altceva. Eu cred că Răzvan a fost marea dragoste pentru mine, așa cred eu. Nu a fost ușor, dar cred că între noi s-a consumat ce era de consumat. ” , a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble a precizat că nu a simțit nevoia să o urmărească pe actuala iubită a prezentatorului de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

”Au apărut articole cu noua iubită, nu am avut chestia aia de ură. Niciodată nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, am foarte multă încredere în mine. Niciodată nu m-am comparat cu altă femeie sau să îmi doresc ce are o altă femeie. Doamnele care trec sau urmează să treacă prin viața lui sunt extrem de norocoase” , a mai precizat artista.