Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu Răzvan Simion. Ce spune despre actuala iubită a acestuia

Lidia Buble a fost invitată lui Marius Manole în cadrul emisiunii ”Întrebarea mesei rotunde”. Cântăreața a primit mai multe întrebări incomode din partea actorului.

10 mart. 2021, 13:25
Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu Răzvan Simion. Ce spune despre actuala iubită a acestuia

Lidia Buble a acceptat invitația lui Marius Manole și a susținut din prima clipă că va fi extrem de sinceră, mai ales că nu îi poate refuza nimic actorului. Mai mult decât atât, artista i-a recunoscut lui Marius Manole că ”faci ce vrei din mine”.

Prima întrebare a zilei a pus-o pe Lidia în fața unei alegeri foarte dificile, ci anume ”Care este vedeta feminiă din România în fața căreia nu ar putea rezista dacă i-ar face avansuri”. Răspunsul cântăreței a fost unul surprinzător.

”Sunt două care îmi plac foarte multe, cea mai pe gustul meu ar fi Catrinel Menghia. Catrinel, să îți dea Dumnezeu sănătate.Aș putea să mă abțin, dar îmi place foarte mult. Dacă ar fi să aleg, pe ea aș alege-o” , a declarat cântăreața.

Vizibil emoționată, Lidia a vorbit și despre iubire. Artista susține că în viață există o singură dragoste. Pentru ea, acea mare dragoste este chiar Răzvan Simion.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești la modul ăla de mai multe ori, că după te mai îndrăgostești, e altceva. Eu cred că Răzvan a fost marea dragoste pentru mine, așa cred eu. Nu a fost ușor, dar cred că între noi s-a consumat ce era de consumat. ” , a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble a precizat că nu a simțit nevoia să o urmărească pe actuala iubită a prezentatorului de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

”Au apărut articole cu noua iubită, nu am avut chestia aia de ură. Niciodată nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, am foarte multă încredere în mine. Niciodată nu m-am comparat cu altă femeie sau să îmi doresc ce are o altă femeie. Doamnele care trec sau urmează să treacă prin viața lui sunt extrem de norocoase” , a mai precizat artista.

Citește și: Mihai Budeanu, totul despre calvarul Covid-19 și tratamentul care l-a salvat de la moarte. Ce spune despre ivermectină

Lidia Buble, adevărul despre relaţia cu Cornel Ilie

Lidia Buble a spus adevărul despre relaţia cu Cornel Ilie, în emisiunea prezentată de Teo Trandafir. Vedeta şi-a lansat o nouă piesă, numită „Intens” şi a mers la Kanal D pentru a o promova. În urmă cu cinci luni, cei doi artişti au scos o melodie „Vino, du-te”, care până astăzi a strâns pe Youtube nu mai puțin de 10 milioane de vizionări. Ei bine, nu doar melodia este cea care i-a făcut curioși pe fani, dar și modul în care au jucat cei doi artiști în videoclipul piesei.