Fiica lui Serghei Niculescu-Mizil, implicată într-un grav accident rutier. Riscă să rămână MUTILATĂ

Serghei Niculescu-Mizil trece prin clipe grele, după ce fiica sa, Smaranda, a fost implicată într-un accident rutier. Femeia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi riscă să rămână mutilată.

RomaniaTV.net
04 ian. 2017, 06:41

Fiica lui Serghei Niculescu-Mizil a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia a fost transportată la spital cu răni care au necesitat o intervenţie chirurgicală de urgenţă. Femeia s-ar fi dat peste cap cu maşina, potrivit primelor informaţii, după ce a pierdut controlul volanului.

Smaranda riscă acum să piardă două degete de la o mână, din cauza gravităţii leziunilor.

„A pierdut controlul mașinii, s-a dat peste cap. Nu știu exact ce s-a întâmplat, eu m-am întors în țară și am vorbit cu ea. Mâna e zdrobită. Mașina e distrusă, dar dă-o încolo, e daună totală, nu mă interesează. Dar ea ar putea rămâne fără două degete, asta e problema. A fost operată, acum aștept să vedem ce vor spune medicii. Mi-au explicat, dar eu nu mă pricep, că oasele sunt făcute zob, că sunt probleme și cu venele”, a declarat Serghei Niculescu-Mizil pentru spynews.ro, adăugând că după accident fiicei sale i-au fost furate 2000 sau 3000 de lei pe care îi avea asupra ei.