Fiica lui Teo Trandafir are iubit. Cum se înţelege vedeta cu tânărul: „La început a fost mai liniște”

Fiica lui Teo Trandafir are iubit. La 53 de ani, vedeta se poate lăuda că trăiește cea mai bună perioadă a vieții sale. Are o carieră de succes de peste 30 de ani în TV și este o mamă extrem de mândră. Fiica ei Maia a crescut și este o domnișoară în toată regula.

23 iun. 2021, 12:06
Fiica lui Teo Trandafir are iubit. Cum se înţelege vedeta cu tânărul: „La început a fost mai liniște”
Fiica lui Teo Trandafir are iubit

Fiica lui Teo Trandafir are iubit. Maia are 17 ani și este o elevă de nota 10, iar prezentatoarea de la Kanal D este cea mai bună prietenă a ei. Vedeta a vorbit despre relaţia pe care o are cu iubitul fiicei sale. Chiar dacă la început a fost o reticenţă din partea tânărului, Teo a avut grijă să destindă atmosfera.

Citeşte şi: Teo Trandafir rupe tăcerea. Ce bea vedeta în fiecare dimineață ca să nu se îngrașe:”E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac de ani de zile”

Fiica lui Teo Trandafir are iubit

Este o relație adolescentină frumoasă. Lucrurile au decurs firesc, am stat la masă, ne-am bucurat. La început a fost mai liniște, dar ni s-au dezlegat limbile repede, pentru că eu am grijă să fiu volubilă, iar Maia are grijă să îmi spună de fiecare dată: „Ai grijă să fii drăguță!. Maia este un copil normal și aduce în casă copii normali. Eu acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă.

Nu i-am dat niciodată niciun sfat despre nimic. I-am spus că în această viață nu trebuie nimic, trebuie doar să fie fericită, nu este obligată să facă nimic din ceea ce nu este obligată. Viața, nu eu, o să o învețe că sunt momente în care trebuie să mai înghiți câte o gălușcă. Sfatul meu rămâne, însă, același!„, a declarat Teo Trandafir pentru Viva.ro.

Teo Trandafir, despre fiica ei: „Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică”

Teo Trandafir

a vorbit și despre asemănarea izbitoare dintre ea și fiica ei Maia și a declarat că în ciuda faptului că nu i-a dat naștere, ea simte ca și cum fata este copilul ei biologic.

Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică, în ciuda faptului că un om care nu a trăit lângă noi ar putea spune asta. Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic.

Cred că oamenii care trăiesc unul prin celălalt și își înțeleg nevoile și bucuriile, și traversează împreună aceleași perioade seamănă din toate punctele de vedere. Nu este neapărat nevoie să semeni fizic cu cineva. Dacă Maia ar fi fost, de exemplu, născută din părinți aparținând altei rase biologice, asta nu ne-ar fi împiedicat să fim la fel de legate cum suntem acum.”, spunea Teo pentru aceeaşi sursă..