Fiica lui Whitney Houston, ţinută în viaţă doar de APARATE. Ce spune Bobby Brown despre deconectare

Familia fiicei cântăreţei Whitney Houston este în pragul disperării, după ce doctorii au recunoscut că nu mai pot face nimic să salveze tânăra de 21 de ani care a fost găsită fără semne vitale în cadă. Dacă vineri dimineaţă a apărut informaţia că tânăra ar fi fost deconenctată de la aparate, se pare totuşi că tatăl ei, rapperul Bobby Brown, nu este pregătit să ia o asemenea decizie.

06 feb. 2015, 08:38
Fiica lui Whitney Houston, ţinută în viaţă doar de APARATE. Ce spune Bobby Brown despre deconectare

Bobbi Kristina Brown este în comă indusă, din cauza leziunilor cerebrale pe care le-a suferit. Starea ei l-a afectat profund pe Bobby Brown, tatăl Kristinei, a cărei zi de naștere este chiar vineri, potrivit The Count.

Citeşte şi Fiica lui Whitney Houston este în COMĂ INDUSĂ. Medicii sunt rezervaţi

Familia vine la spital îşi ia la revedere. Bobby plânge neîncetat. Toţi suntem în doliu„, a declarat un membru al familiei, pentru revista People. 

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgenţă weekendul trecut, după ce soţul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din baia reşedinţei lor din Roswell, un oraş din Georgia.

CITEŞTE ŞI Adevărul a ieşit la iveală. De ce a leşinat fiica lui Whitney Houston în cadă