Fiica lui Whitney Houston riscă şase luni de închisoare VIDEO

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston şi a rapper-ului Bobby Brown, riscă şase luni din viaţă de închisoare.

RomaniaTV.net
23 mai 2012, 14:31
Fiica lui Whitney Houston riscă şase luni de închisoare VIDEO

După moartea lui Whitney Houston, fiica ei, Bobbi Kristina Brown, în vârstă de 19 ani, are tot mai multe probleme. Acum, ea riscă să ajungă după gratii, după ce a fost surprinsă jucând la un cazinou din Las Vegas, cu toate că potrivit legislaţiei statului Nevada ea este minoră.

Chiar dacă este considerată prea mică pentru a juca jocuri de noroc, nu este prea mică şi pentru a face închisoare. Ea riscă să stea după gratii până la 6 luni sau 1.000 de dolari amendă.

Imaginile cu fiica artistei în cazinou au fost făcute publice de portalul TMZ, iar imediat autorităţile din Nevada au demarat o anchetă. Înregistrarea a fost făcută la sfârşitul săptămânii când Bobbi Kristina venise pentru a ridica premiul postum „Artist of the Millenium” acordat mamei sale.

De când a murit mama sa, Bobbi Kristina intră numai în belele. La fel ca mama ei, are probleme cu drogurile şi a avut o tentativă de suicid.

Bobbi Kristina Brown a moştenit întreaga avere a lui Whitney Houston, după ce artista a murit în luna februarie, în urma unei supradoze de alcool şi medicamente.

Recent, Bobbi Kristina şi bunica ei pe linie maternă au semnat un contract pentru a apărea într-un serial despre felul în care familia a gestionat momentul dificil al dispariţiei artistei.

Emisiunea „The Houston Family Chronicles”, realizată sub forma unui serial documentar, va prezenta eforturile depuse de Pat şi Gary Houston, „care se confruntă cu cea mai mare provocare din vieţile lor, aceea de a o sprijini pe Bobbi Kristina, într-o perioadă în care ea este nevoită să înfrunte lumea de una singură, fără ajutorul persoanei pe care se baza cel mai mult, mama ei”, au precizat reprezentanţii televiziunii Lifetime.