„Fiica mea şi-a cumpărat un sandwich din aeroport. După câteva minute, i-am dat-o pe mama ei la telefon ca să-i spună că va muri”

Tatăl unei fete care a murit după ce a mâncat un sandwich într-un restaurant Pret A Manger dintr-un aeroport a povestit momentul în care a trebuit să-și sune soția pentru a o anunța că fiica lor va muri.

01 oct. 2018, 10:12
„Fiica mea şi-a cumpărat un sandwich din aeroport. După câteva minute, i-am dat-o pe mama ei la telefon ca să-i spună că va muri”

Natasha Ednan-Laperouse a făcut insuficiență cardiacă după un zbor către Nisa din 2016, după ce și-a cumpărat o baghetă din aeroportul londonez Heathrow, scrie antena3.ro. Tatăl acesteia a povestit că simptomele au apărut rapid, asemeni unei explozii.

Citeşte şi O fetiţă de 2 ani a fost abandonată în maşină de părinţii care au plecat la cumpărături

„Am sunat-o pe soția mea și i-am spus să-și ia adio. Știam că va muri”, a povestit acesta, citat de BBC.

Tânăra era alergică la susanul de pe baghetă, iar pe corp i-au apărut imediat urme de parcă ar fi fost atinsă de meduze. A început imediat să aibă probleme cu respirația. Susanul nu apărea pe lista de ingrediente menționată pe baghetă. „Tată, tată, nu pot respira”, au fost ultimele cuvinte ale tinerei.

„Soțul meu m-a sunat și mi-a spus că fiica noastră va muri într-un minut sau două și că trebuie să-i spun adio. Asta e ultima ocazie să-i spui adio. Criza a apărut imediat după ce am vorbit cu ea și apoi a cedat”, a povestit femeia.