Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dată în judecată de Viorica: „Să vedem cum răspunzi în fața tribunalului”

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a fost dată în judecată de Viorica, după ce tânăra a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care o acuză pe artistă că se droghează şi că ar trebui să îl ducă pe Fulgy la dezintoxicare.

08 iul. 2021, 10:27
Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dată în judecată de Viorica: „Să vedem cum răspunzi în fața tribunalului”
Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dată în judecată de Viorica

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dată în judecată de Viorica. ”Uite ce îi arde, în loc să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare, să nu mai amenințe lumea. Lia măcar nu se droghează ca voi. Lia trăiește frumos, în liniște, muzicanto…și tu ești drogata”, a scris Ramona Manole pe Facebook.

Citeşte şi: Noi imagini șocante cu Fulgy și scandalul pe care l-a declanșat în familie. Viorica de la Clejani își pierde cumpătul și îl rănește până îi dă sângele. „Uitați ce-mi face mama mea” VIDEO

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dată în judecată de Viorica

Viorica de la Clejani

a reacţionat imediat ce a văzut acuzaţiile aduse şi a mărturisit că Ramona va răspunde în faţa tribunalului pentru cuvintele spuse. În cadrul unui clip publicat pe Tik Tok, artista a dezvăluit că va acționa în instanță din cauza acuzaţiilor aduse de fiica vitregă a soţului ei.

Fii atentă că eu nu mă droghez, eu pot să demonstrez asta. Am o grămadă de avocați, postarea e salvată, să vedem cum răspunzi în fața tribunalului, a judecătorilor.

Eu n-am nimic cu tine, nu mă interesează ce faci tu, nu vreau să mă cert la televizor, tu n-ai altă șansă să te promovezi. Mie îmi place așa grasă cum sunt, o grasă frumoasă decât o slabă urâtă.”, i-a transmis Viorica de la Clejani Ramonei.

Ioniţă de la Clejani, primele declaraţii despre divorţul de Viorica

Artistul a negat tot și susține că așa zisele tensiuni au apărut pe fondul problemelor apărute în ultima perioadă. Ioniţă de la Clejani a adăugat și faptul că pandemia l-a afectat foarte tare, și le este greu să trăiască atunci când nu au concerte.

Primele discuții despre presupusa ruptură au apărut atunci când Viorica a fost să cânte la botezul copilului lui Augustin Viziru fără soțul ei, așa cum era obișnuită să o vadă. De obicei, Viorica este însoțită de Ioniță la toate evenimentele muzicale și cântă împreună.

Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public”, a declarat Ioniță de la Clejani.

După ridicarea restricțiilor care vizau nunțile și botezurile, Viorica și Ioniță s-au hotărat să intre direct în pâine cu munca, iar motivul este cu siguranță unul de natură financiară. „Cântăm toată vara. Ne bucurăm că avem cântări mai ales că am fost afectați și noi de pandemia asta. Avem nunți amânate de anul trecut”, a mai spus Ioniță de la Clejani.