Viorica de la Clejani s-a pregătit să îl primească pe Fulgy acasă. Ce surpriză i-a făcut cântăreaţa fiului său: Mami s-a ocupat!

Fulgy e la un pas să se întoarcă acasă. Mama lui, Viorica de la Clejani, este în culmea fericirii şi a anunţat marea veste pe reţelele de socializare.

23 iun. 2021, 19:06
Viorica de la Clejani s-a pregătit să îl primească pe Fulgy acasă. Ce surpriză i-a făcut cântăreaţa fiului său: Mami s-a ocupat!

Viorica de la Clejani s-a pregătit să îl primească pe Fulgy acasă. De nerăbdare, cântăreaţa,  nu a putut sta cu mâinile în sân, așa că i-a pregătit fiului ei cea mai frumoasă întâmpinare!

Viorica de la Clejani s-a pregătit să îl primească pe Fulgy acasă. Ce surpriză i-a pregătit cântăreaţa fiului său: Mami s-a ocupat!

Deși încă este internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “​Profesor Doctor Alexandru Obregia” din București, Viorica de la Clejani a spus pe rețelele de socializare că în scurt timp, fiul ei se va întoarce atât acasă, cât și pe micile ecrane.

Viorica nu a dorit ca Fulgy să fie uitat pe reţelele de socializare, aşa că aceasta i-a luat locul şi a început să posteze din ce în ce mai des. Cântăreaţa a anunţat pe TikTok că fiul ei se va întoarce în cel mai scurt timp acasă. Viorica de la Clejani a dorit să-i facă lui Fulgy o întâmpinare așa cum se cuvinte, așa că i-a făcut curățenie în apartamentul în care el locuiește.

Artista a filmat tot apartamentul de peste 150.000 de euro în care locuiește fiul ei, iar fanii lui au acum motiv de bucurie: Fulgy se întoarce în lumina reflectoarelor.

Viorica de la Clejani a curățat orice colțișor al casei, pentru a se asigura că Fulgy se va simți din nou bine în căminul său și că nu îi lipsește absolut nimic, făcându-i o primire așa cum se cuvine.

“Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos”, a spus Viorica de la Clejani pe TikTok.

Vedeta spune că fiul ei nu a făcut rău nimănui și că, prin toate videoclipurile scandaloase pe care le-a postat nu a făcut decât să hrănească poftele proștilor.

“Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor”, a mai spus Viorica de la Clejani pe TikTok.

Citeşte şi: Fulgy şi-a făcut iubită la Obregia. Scrie versuri de amor pentru o colegă de salon