Fiica patroanei de la Barletto, club închis de Garda Financiară, decorată de Băsescu

Fiica patroanei clubului de fiţe Barletto, închis recent de Garda Financiară, a fost decorată în 2009 de preşedintele Traian Băsescu. Andreea Costaciuc a lucrat timp de patru ani în administraţia prezidenţială şi a primit Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

RomaniaTV.net
07 nov. 2012, 16:40
Fiica patroanei de la Barletto, club închis de Garda Financiară, decorată de Băsescu

Andreea Costaciuc a fost angajată de Administraţia Prezidenţială timp de patru ani, până în martie 2012 direct de pe băncile facultăţii. Aceasta a oupat funcţia de consilier în cadrul biroului de presă de la Palatul Cotroceni.

Pe lângă aceste performanţe, Andreea este şi o cunoscută a lumii mondene. Mama ei, Valerica Costaciuc, este patroana unuia dintre cele mai de fiţe cluburi din Capitală, Barletto, fost Turabo Society. De aici şi legăturile cu familia Băsescu: mezina preşedintelui, Elena, a fost văzută în mai multe ocazii în acest club, atât singură, cât şi alături de actualul soţ.

În urmă cu puţin timp, totuşi, clubul Barletto a fost închis de comisarii Gărzii Financiare în urma unor nereguli descoperite. Andreea Costaciuc nu a plecat cu mâna goală de la preşedinţie. În 2009, Traian Băsescu i-a conferit proaspătului consilier Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler. Asta, în semn de apreciere deosebită a activităţii eficiente şi meritorii.


loading...
Partenerii noștri