Fiica pilotului mort în accidentul de la Constanţa, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

Pilotul elicopterului SMURD prăbușit ieri, Petre Cătuneanu, a murit alături de ceilalți trei membri ai echipajului. Fiica sa, Miruna, a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care îşi exprimă durerea imensă.

16 dec. 2014, 11:18
Fiica pilotului mort în accidentul de la Constanţa, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

Miruna Cătuneanu a postat pe Facebook un mesaj cutremurător, după ce a aflat că tatăl ei şi-a pierdut viaţa. Cu durere în suflet, fiica lui a mărturisit că va fi mereu mândră de tatăl ei, pe care îl consideră un erou.

”Ti-ai dat viaţa pentru ce iubeai mai mult: să zbori şi să salvezi vieţi. Tu eşti eroul meu! Dumnezeu să te ierte!”, a scris fiica lui, alături de o fotografie din copilărie, în care apare lângă tatăl ei, scrie spynews.ro.

Comandorul Petre Corneliu Cătuneanu, căpitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel, medicul Laura Vizireanu şi asistenta medicală Gabriela Camelia Harton şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii, luni, în lacul Siutghiol din judeţul Constanţa, a elicopterului SMURD, de tip EC 135, cu care se întorceau dintr-o misiune aeromedicală, după ce au transportat un pacient la Spitalul Judeţean Constanţa.

Pilotul elicopterului, comandorul Petre Corneliu Cătuneanu, avea 47 de ani, era căsătorit şi avea un copil. El era angajat al Ministerului Afacerilor Interne de 10 ani şi absolvise Şcoala Militară în urmă cu 23 de ani. Avea la activ 2.900 de ore de zbor, dintre care aproximativ 2.000 pe elicopter de tip EC 135, potrivit MAI.

Elicopter prăbuşit în Mamaia. Cine erau SALVATORII SMURD care au murit pe lacul Siutghiol

 

Mesaje emoţionante şi epntru asistenta moartă în accident

Nedicul din cadrul SMURD Constanța, Laura Vizireanu, care și-a pierdut viața în urma accidentului de ieri, a fost depusă la Capela Spitalului Judetean, pentru cateva ore. Spre seară, trupul femeii va fi dus la Braila, unde va fi înmormântată. Laura Vizireanu este fosta soție a șefului Inspectoratului de Poliție a județului Brăila.

Mesaje de pe Facebook:

Dumnezeu sa te odihnească în pace Laura – un înger luptător….. 
 
Dumnezeu sa te odihneasca in pace ,ai fost un suflet bun si un medic de valoare plin de daruire pentru cei suferinzi ,un om curajos si o prietena de nadejde ,te iubim si deja ne este dor de tine . 
 
Dumnezeu sa te odihneasca in pace Laura !  
 
Pentru unii viata e o lupta , pentru altii viata e o nenorocire , pentru tine au fost amandoua la un loc . Te iubesc si deja imi e dor de tine, draga mea colega . Dumnezeu sa te odihneasca ! 
 
Dumnezeu sa va odihneasca in pace dna doctor, ati fost un om minunat. Imi pare rau ca ati plecat atat de devreme.
 
Dumnezeu să te odihnească ! Cerul mai are un înger! Suntem mai săraci cu zâmbetul și sufletul tău minunat ! 
Laura, regret ca ne-am cunoscut doar atat de putin timp. Odihneste-te in pace!