Fiica preşedintelui SUA s-a angajat: Malia Obama lucrează la TELEVIZIUNE

Malia Obama, fiica cea mare a cuplului prezidenţial american Barack şi Michelle Obama, a obţinut primul său loc de muncă: un post de asistentă pentru turnarea unui serial, potrivit unor informaţii difuzate marţi de site-ul http://www.puretrend.com. şi agenţia Reuters, citate de Agerpres.

RomaniaTV.net
17 iun. 2014, 10:15
Fiica preşedintelui SUA s-a angajat: Malia Obama lucrează la TELEVIZIUNE

Malia, care pe 4 iulie va împlini 16 ani, a fost invitată pe un platou de filmare timp de o zi. Potrivit site-ului TheWrap, Malia a lucrat la realizarea unui episod din Extant, un întreg nou serial de science-fiction cu Halle Berry produs de Steven Spielberg şi care va fi difuzată de CBS. Ea a lucrat ca asistent de producţie.

O sursă din interiorul „afacerii” a dezvăluit reacţia Maliei după prima ei zi de muncă: „Prima mea zi de muncă. E nemaipomenit!…”, scrie thewire.com.

Nu este prima dată când Malia îşi exprimă dorinţa de a lucra în universul cinematografiei sau al televiziunii. În urmă cu ceva timp, într-un portret al lui Barack Obama, publicat în The New Yorker, Malia era descrisă ca fiind o mare admiratoare a serialului Girls care se visează realizatoare.

Citeşte şi Obama: „Am candidat pentru al doilea mandat la Casa Albă pentru a ţine agenţii secreţi pe urmele fetelor mele”

Această primă experienţă a Maliei Obama în lumea cinematografiei şi a televiziunii pare să indice că Michelle şi Barack Obama manifestă o mare deschidere referitoare la viitoarea carieră a fiicelor lor. Ei nu au se pare nici o ambiţie anume în ce priveşte calea ce trebuie s-o urmeze Malia şi Sasha. Cuvântul lor de ordine în materie de educaţie: libertate.