Fiica regretatului Aurelian Preda, copleșită de singurătate și necazuri: „Financiar îmi este greu. Doar câțiva oameni mi-au rămas aproape”

Fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa, în vârstă de 21 de ani, încă mai simte lipsa tatălui ei, la 5 ani de la moartea artistului. Tânăra s-a confruntat cu probleme financiare, iar mulți dintre apropiați au părăsit-o.

16 nov. 2021, 09:31
Fiica regretatului Aurelian Preda, copleșită de singurătate și necazuri: „Financiar îmi este greu. Doar câțiva oameni mi-au rămas aproape”

Fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa, în vârstă de 21 de ani, încă mai simte lipsa tatălui ei la 5 ani de la moartea acestuia.

Tânăra a dezvăluit cu multă emoție în cadrul unui interviu pentru Click.ro că a ales să locuiasă în casa tatălui său, însă în momentul de față îi este mult mai greu, deoarece artistul a fost sprijinul principal.

„Îi simt lipsa mereu! Sinceră să fiu, de când a decedat tatăl meu nu îmi mai merge viaţa atât de bine pe cât mergea, pentru că el a fost practic stâlpul meu. Un om care să ierte mai mult ca tatăl meu şi să nu ţină duşmănie pe absolut nimeni, nu am văzut.”, își amintește Anamaria despre artistul Aurelian Preda.

Marinică de la Foişor are o fetiţă cu nepoata lui Pepe. Cum a reacţionat Anamaria Preda

Anamaria Rosa Preda a dezvăluit că s-a descurcat greu, mai ales în primii ani de la trecerea în neființă a părintelui ei, întrucât șocul a fost unul foarte puternic. De asemenea, Anamaria s-a confruntat și cu probleme financiare și a fost dezamăgită de faptu că mulți cunoscuți au părăsit-o atunci când i-a fost cel mai greu.

„Şi financiar îmi este greu, doar că am reuşit  să fac un echilibru în viaţa mea. Mi-a fost greu în jur de 4 ani, în care mi-a fost foarte greu să îmi găsesc acest echilibru, dar uşor-uşor l-am găsit, şi emoţional, şi psihic, am şi câţiva oameni lângă mine, foarte puţini.

Tragedia zdruncină familia lui Vadim. Fiica „Tribunului”, în doliu la patru luni de la căsătorie

După moartea tatălui meu, s-au arătat mulţi viteji o bună perioadă de timp şi mulţi mi-au fost aproape, bine, şi din punct de vedere al vorbelor, al sfaturilor, dar uşor-uşor, în fiecare lună mai dispăreau câteva persoane. În ultima perioadă pot spune că, chiar mă uitam la filmările de la majorat, unde am avut 120 de invitaţi, din 120 de invitaţi cred că doar 5 mi-au rămas aproape.”, a relatat Anamaria Rosa.