Fiica regretatului Aurelian Preda își scoate la vânzare casa moștenită de la tatăl său. Câți bani cere pe ea

Anamaria Preda a luat o hotărâre de ultimă oră. Aceasta își vinde casa pe care tatăl său i-a lăsat-o moștenire. Suma pe care o cere este colosală.

22 nov. 2022, 18:56
Fiica regretatului Aurelian Preda își scoate la vânzare casa moștenită de la tatăl său. Câți bani cere pe ea

Anamaria Preda a luat o hotărâre de ultimă oră. Aceasta își vinde casa pe care tatăl său i-a lăsat-o moștenire. Dacă vă așteptați la un preț decent, ei bine lucrurile nu stau deloc așa.

Câți bani vrea să încaseze Anamaria Preda pe casa moștenită de la tatăl său

După moartea tatălui, Anamaria Preda a acumulat datorii uriașe tocmai din acest motiv a luat decizia  de a vinde casa pe care i-a lăsat-o tatăl său. Tânăra își dorește ca cu  banii obținuți din vânzare să investească în proiectele muzicale. Mai mult decât atât, aceasta susține că nu are prea multe amintiri legate de casa cu pricina și drept urmare nici nu-i va fi prea greu să se despartă de ea. Suma pe care tânăra o cere pe casă conform click este de 200.000 de euro. Momentan, Anamaria nu a găsit încă cumpărător deoarece nu a scos încă certificatul de deces.

Tânăra a povestit pentru ,,Acces direct” că a rămas cu datorii uriașe după moartea tatălui.

Citește și: Gemenele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Designerul le-a transmis un mesaj emoționant: „Am renăscut odată cu două inimioare”

,,Pe 2 februarie am primit o citatie la apartamentul unde platesc rate deja. (…) Tatal meu a achizitionat apartamentul in Iunie 2016. Se spune ca trebuie achitata pana în septembrie 2016. M-au chemat in Instanță. Este o suma de 4500-5000 de euro la mijloc. Domnul sustine ca exista o chitanta prin care tata ar fi imprumut o astfel de suma de la el. Incerc sa scap cat de mult pot de toate datoriile tatalui meu. Mai este creditul bancar pana in anul 2039. (…)”, a declarat Anamaria Preda la Acces Direct.

Aurelian Preda s-a stins din viață după o luptă cu o boală nemilioasă

Regretatul cântăreț s-a stins din viață după ce a luptat cu cancerul. Artistul a lăsat în urmă o suferință incredibil de mare în inimile celor care l-au cunoscut. Cu toate acestea unul dintre apropiați ar fi mărturisit că acesta nu s-ar fi stins din viață din cauza cancerului.

„Cu o zi înainte, el nu a putut să mănânce mult, a mâncat doar o supă de usturoi. Doar atât a putut să mănânce. Am mers prin oraș să-i cumpere Anamariei diverse cadouri. Am mers la acea pensiune și ne-a zis că nu mai poate să iasă în oraș cu noi, că simte că trebuie să stea în pat, că trebuie să meargă și la clinică. A doua zi urma să mergem la clinică, doar că între timp, în acea seară, ne-a sunat profesorul-doctor și a zis: veniți de urgență la clinică pentru că prietenul vostru este în comă! A fost luat de Salvare de la pensiune, nici măcar nu era transportabil, era pe aparate. La pensiune i s-a făcut rău, bănuiesc că s-a târât până la recepție, noi nu am fost acolo când l-a luat Salvarea. Era cu o zi înainte să meargă la biopsie, noi am fost șocați pentru că a fost pe picioare, conștient, noi am vorbit”, a povestit unul dintre prietenii buni ai artistului conform Libertatea.

Citește și: Iancu Sterp, doi dezvăluiri despre accidentul produs de Culiță Sterp: ,,Nu înțeleg de ce atâta ură când pățește cineva ceva rău”