Iancu Sterp, doi dezvăluiri despre accidentul produs de Culiță Sterp: ,,Nu înțeleg de ce atâta ură când pățește cineva ceva rău”

Iancu Sterp a sărit în apărarea fratelui său, după ce Culiță a produs un grav accident rutier. După ce inițial a postat pe Tik-Tok un videoclip în care a vorbit despre Culiță și despre accidentul provocat de acesta, Iancu Sterp a revenit cu un live pe rețelele de socializare pentru a le oferi urmăritorilor lui noi dezvăluiri.

22 nov. 2022, 16:42
Iancu Sterp, doi dezvăluiri despre accidentul produs de Culiță Sterp: ,,Nu înțeleg de ce atâta ură când pățește cineva ceva rău”

Iancu Sterp a sărit în apărarea fratelui său după ce Culiță a produs un grav accident rutier. Acesta a intrat live pe rețelele de socializare pentru a lămuri câteva aspecte legate de accidentul produs de fratele său.

Ce a declarat Iancu Sterp

„De când e lumea nu ai voie să faci așa ceva. Eu am postat un Tik Tok la mine pe pagină și am zis că nu trebuie să judecăm, mi-au răspuns câțiva că nu e greșeală, că a făcut-o cu intenție. Cu intenție s-a urcat la volan, dar nu cu intenție l-a lovit pe băiatul acela. Culiță a greșit, el a provocat acest accident, dar plătește în fața legii. Sunt oameni care sunt specializați în domeniu, care să îl judece, să îi aplice pedeapsa pe care merită. Nu înțeleg de ce atâta ură când pățește cineva ceva rău”, a spus fratele manelistului.

Iancu Sterp recunoaște că fratele lui este vinovat pentru că a părăsit locul accidentului.

„Da, este adevărat că a fugit de Poliție. Nu e ca și cum ați fost acolo voi și l-ați văzut. Nu s-a dat jos din mașină și a luat-o la fugă. Nu a fost deloc așa, nu ați fost voi acolo să vedeți. El mai era cu cineva în mașină, el nu a plecat până nu s-a asigurat că și băiatul din cealaltă mașină este bine. Nu știu dacă mai poate recupera carnetul, o să vedem pe viitor’, a mai adăugat acesta.

Citește și: Povestea fascinantă care a intrat în istoria omenirii! Cum a supraviețuit exploratorul polar Ernest Shackleton 20 de luni în frig, după ce nava sa s-a scufundat în gheața din Antarctica

Culiță Sterp era beat și drogat când a produs accidentul

Anchetatorii continuă cercetările. Analizele efectuate manelistului după accidentul din Cluj-Napoca au indicat faptul că în momentul accidentului Culiţă Sterp era beat şi drogat, anunţă Romania TV. 

Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce săptămâna trecută a fost prins de radar, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a gonit cu viteză prin Cluj-Napoca, a trecut pe roşu şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar. Dar asta nu e tot, a fugit în continuare de poliţie, dar a fost prins după ce s-a ascuns într-o toaletă publică. În urma verificărilor, agenţii au stabilit că manelistul Culiţă Sterp era beat. Acum, rezultatul testelor toxicologice au indicat şi faptul că manelistul Culiţă Sterp era şi drogat în momentul accidentului, a transmis România TV.

Citește și: Bianca Drăgușanu îi face toate poftele fiicei sale. Ce lucru nu îi acceptă sub nicio formă Sofiei: „Ar trebui să am grădină zoologică”