Fiica Ronei Hartner a împlinit 16 ani. Ce a făcut Rita Sumalya la prima aniversare fără mama ei: „A refuzat să se serbeze, e prea dureros”

Fiica Ronei Hartner a împlinit 16 ani. Actrița s-a stins din viață la sfârșitul lunii noiembrie 2023, după ce a pierdut lupta cu cancerul. A lăsat în urmă multă suferință și o fiică adolescentă, acum orfană de mamă. La începutul lunii, Rita Sumayla a împlinit 16 ani, însă nu a vrut să aniverseze, fiind încă în stare de șoc după tragedie.

11 ian. 2024, 17:50
Fiica Ronei Hartner a împlinit 16 ani. Ce a făcut Rita Sumalya la prima aniversare fără mama ei: „A refuzat să se serbeze, e prea dureros”
Fiica Ronei Hartner a împlinit 16 ani

Fiica Ronei Hartner a împlinit 16 ani. Rita Sumayla este încă marcată de durere și de dorul mamei ei, astfel că nu a sărbătorit, a preferat să răsfoiască fotografiile vechi cu regretata artistă. De la decesul acesteia, adolescenta se află în grija bunicii materne și a unui unchi.

Citește și: Mircea Beuran, dezvăluiri incendiare despre tratamentul Ronei Hartner! Cât de mult s-a chinuit actrița până să își dea duhul: „Am făcut tot ce am putut”

Fiica Ronei Hartner a împlinit 16 ani

Reon, fratele Ronei, și mama ei, Sabina, au rămas în Franța cu Sumayla. Vineri, pe 5 ianuarie, ea a împlinit 16 ani, dar a refuzat să se serbeze, e prea dureros ce i se întâmplă. Au fost primul Crăciun și primul Revelion, fără Rona, prima aniversare, fără mama ei…

Pentru Sumayla e prea greu, cu toate, una după alta. Nici pentru Reon, fratele Ronei, care s-a mutat, din Canada, în Franța, pentru a avea grijă de Sumalya, nu e ușor să lucreze la distanță, fiind o mare diferență de fus orar.

Sumalya a căutat fotografiile ei, de la aniversările anterioare, în care, împreună cu Rona, mama ei, se pictau pe față, își făceau șuvițe colorate și făceau prăjituri originale amândouă”, a declarat Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei Hartner, pentru Playtech.roron

Înainte să se stingă din viață, Rona Hartner și-a retras fiica de la școală, pentru a-i oferi un an sabatic. Se întâmpla cu puțin timp înainte ca boala să-i recidiveze la creier și plâmâni.

Fiica mea a intrat la liceu, după ce a făcut un an sabatic, în care a fost cu mine, în România, și a făcut o școală de machiaj. Și mie mi-a făcut un machiaj superb, este foarte talentată. După anul acesta sabatic, ea a optat pentru un liceu foarte bun, aici au început școala de pe 1 septembrie, sunt deja obosiți, aș putea spune, mai în glumă.

A fost o vară foarte grea și pentru fiica mea, ea s-a trezit că mami e bolnavă, am avut și câinele care a murit, au fost multe șocuri pentru ea. Dar, încetul cu încetul, ea încearcă să le uite, să le dea deoparte, copiii înțeleg acest lucru mult mai greu„, a spus regretata actriță, în urmă cu un an.