Rona Hartner, experiență neplăcută la Ferma: „Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune, am suferit foarte mult”

Rona Hartner, experiență neplăcută la Ferma. În urmă cu aproximativ cinci ani, regretata actriță a participat la reality show-ul de la Pro TV, alături de alte celebrități din România. Chiar dacă a devenit mai populară, participarea a reprezentat, considera ea, momentul în care i s-a declanșat cancerul. 

08 dec. 2023, 14:22
Rona Hartner, experiență neplăcută la Ferma: „Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune, am suferit foarte mult”
Rona Hartner, experiență neplăcută la Ferma

Rona Hartner, experiență neplăcută la Ferma, era concluzia la care ajunsese artista. De asemenea, considera că emoțiile negative pe care le-a trăit în tot acel parcurs au contribuit la apariția cancerului.

Chiar dacă a sperat că participarea ei la emisiunea Ferma va fi una de neuitat, din păcate lucrurile s-au dovedit  fix pe dos. A suferit mult în timpul proiectului și nu s-a sfiit să-și deschidă sufletul și să vorbească despre asta.

Citește și: Rona Hartner nu a vrut să i se ghicească viitorul. Ce i-a prezis Carmen Harra: „Divorțurile au marcat-o foarte mult”

Rona Hartner, experiență neplăcută la Ferma

Denise Rifai: Până în 2011, numele dumneavoastră apărea pe genericul a 32 de filme, dar mărturiseați că nu sunt cunoscute românilor. În 2017 ați făcut echipă cu un dansator profesionist, într-o emisiune-concurs de dans, însă ați fost nevoită să abandonați.

La 2 săptămâni ați participat la un alt reality-show ale cărui probe se desfășurau la o fermă. Acolo, ați fost protagonista mai multor certuri. Ați părăsit competiția după ce ați fost propusă spre eliminare. Cât ați suferit în emisiunile de televiziune?

Am suferit foarte mult. Oamenii din acea emisiune care păreau prieteni atunci când i-am văzut, mi-am dat seama că erau cu 2 fețe. În emisiunile pe care le-am acceptat, m-am gândit la performanță. Am vrut să arăt numai performanță, să dansez, să cânt. Ăsta e rolul artistului…

În emisiunile astea unde ești doar un simplu om în care lumea dă cu noroi, alea sunt traumatizante. Am slăbit la acea emisiune vreo 20 de kilograme, dar mi-am dat seama că m-am consumat.

Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune, că am suferit foarte mult. Nu-mi plac emisiunile în care artistul este pus ca într-un insectar, cu niște probe, ca să vedem cât suferă.

Mi se par niște experimente. Nu am știut că sunt închiși niște artiști și observați. Mi se pare de un sadism incredibil. Nu mă mai interesază genul ăsta de emisiuni niciodată”, spunea Rona Hartner, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.