Fiica şefului Poliţiei Bacău, Adrian Tuluc, găsită într-o gară Suceava. Copila de 15 ani fugise de acasă

Au fost căutări de amploare după ce fiica șefului poliției din Bacău a dispărut de acasa. Copila a fost găsită intr-o gara din Suceava. 

12 apr. 2022, 14:29
Fiica şefului Poliţiei Bacău, Adrian Tuluc, găsită într-o gară Suceava. Copila de 15 ani fugise de acasă

Ana Maria, fata comisarului Adrian Tuluc, șeful Poliției municipiului Bacău, a dispărut fără urmă. Potrivit presei locale, fata era pasionată de filme polițiste, iar înainte să plece de acasă, le-a lăsat mai multe indicii părinților. S-ar fi plimbat cu trenul prin mai multe județe. Și-a lăsat telefonul acasă, astfel încât să nu fie contactată sau urmărită. Imediat, familia a dat alarma. Au fost mobilizate zeci de forțe de ordine. După aproape doua zile, copila de 15 ani a fost găsită, potrivit bacau.net.

Fiica şefului Politiei Municipale din Bacău a fost descoperită într-o gară din Suceava. Oamenii legii au găsit-o şi au dus o imediat la Politie. În acelaşi timp a fost anunţată şi familie fetei. Potrivit România TV, tânăra este în stare bună şi nu a fost victima infracţiunilor.

Tatăl adolescentei a mers personal la Suceava pentru a-și lua fiica acasă. Nimeni nu știe care au fost motivele pentru care Ana Maria a fugit de acasă.

Comisarul şef Adrian Tulic a trecut prin momente cumplite. Acesta a lansat un apel către fiica lui în care i spune:

„Iubirea mea, te rog din inima mea bolnavă dă-mi un semn! Știi bine că viața mea ține de un fir de păr! Te așteaptă si mami si buni si bunu si Andrei. Cățeii Rocky si Biju nu au mai mancat de cand ai plecat iar motanul nu s-a mai intors. Nu-ți ințeleg „indiciile”…te rog dă-mi un semn!”.

Citeşte şi: Tânăr de 16 ani, lovit de o mașină de Poliție în Bacău. Adolescentul a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Comisarul șef, Adrian Tuluc, a fost implicat în cazul de la Onești, iar în aceste momente este urmărit penal pentru abuz în serviciu. Este acuzat alături de alți trei șefi de poiliție că nu au intervenit în cazul celor doi muncitori uciși într-un apartament și a încercat să minimalizeze situația.