Tânăr de 16 ani, lovit de o mașină de Poliție în Bacău. Adolescentul a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Un adolescent, în vârstă de 16 ani, a fost rănit, joi, după ce a fost spulberat de o maşină de Poliţie în faţa Gării din Bacău.

17 feb. 2022, 16:33
Tânăr de 16 ani, lovit de o mașină de Poliție în Bacău. Adolescentul a fost spulberat pe trecerea de pietoni
foto: Desteptarea.ro

Tânăr de 16 ani, lovit de o mașină de Poliție în Bacău. Accidentul a avut loc chiar în faţa Gării din Bacău, în momentul în care băiatul a traversat strada pe trecerea de pietoni.

Adolescentul a fost spulberat de o autospecială ce aparţine Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, conform Curieruldestiri.ro.

„La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 14.20, o autospecială de poliţie condusă de un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se deplasa pe direcţia de mers strada Constantin Ene către strada Mioriţei, din municipiul Bacău, ajungând la trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj rutier, a acroşat un pieton, de 16 ani, din comuna Racova, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă.

Din impact a rezultat rănirea ușoară a pietonului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Atât pietonul cât și conducătorul auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă in cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a anunţat Poliţia Judeţeană Bacău.

Mai mulţi martori au surprins imagini la scurt timp după producerea accidentului şi le-au publicat pe reţelele de socializare.

Tânăr de 16 ani, lovit de o mașină de Poliție în Bacău după ce a traversat în fugă. Imagini terifiante

Colegii poliţistului aflat la volanul autospecialei l-au testat cu aparatul etilotest şi îl vor audia, în cauză urmând a fi deschis un dosar de cercetare penală.

Băiatul lovit de maşina de Poliţie a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru investigaţii amănunţite.

Citeşte şi: Poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, testat cu detectorul de minciuni

Accidentul din Bacău vine după cumplitul accident din Bucureşti, atunci când Raisa, o fetiţă în vârstă de numai 11 ani, a fost spulberată de o maşină de Poliţie, tot pe trecerea de pietoni, şi şi-a pierdut viaţa.

Citeşte şi: Românii vor avea parte de o nouă zi liberă în martie. Cine sunt beneficiarii