Fiica unui milionar român, implicată într-un accident grav de maşină. Bolidul s-a făcut praf VIDEO

Accident cu bolizi de sute de mii de euro pe un bulevard din centrul Piteștiului. În carambolul cu trei mașini a fost implicată și fiica celebrului afacerist Cornel Penescu. În urma accidentului, doi oameni au ajuns la spital.

RomaniaTV.net
12 dec. 2019, 05:54

Un accident de circulaţie a avut loc, miercuri, în apropiere de Spitalul Militar din Piteşti. În accident a fost implicat, alături de alte trei maşini, un SUV Porsche Cayenne, aparţinând familiei omului de afaceri Cornel Penescu, fost patron al echipei FC Argeş şi al lanţului de magazine PIC.  Alexandra Penescu, 25 de ani, se afla la volan în momentul accidentului, scrie argesulonline.ro.

„Un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe strada Negru Voda din Piteşti, din direcţia Bascov către Centru, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a lovit, iniţial, un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 42 de ani, din Bascov, apoi un alt autoturism condus, tot din sens opus, de o femeie de 25 de ani (Alexandra Penescu- n.r.), din Bascov”, a informat Poliţia Argeş.

La faţa locului a intervenit două ambulanţe (una de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi una, de Terapie Intensivă şi Descarcerare, aparţinând de SMURD Argeş), o maşină de pompieri, dar şi o maşină de descarcerare. Intervenţia acesteia din urmă ar fi fost necesară pentru a-l extrage dintre fiarele contorsionate ale maşinii pe şoferul unei Dacia Logan.


loading...
Partenerii noștri