Carnaj pe şosea. Fiica unui oligarh ucrainean a ucis şase oameni după ce a trecut cu maşina pe roşu

O tânără de 20 de ani, fiica unui oligarh ucrainean, milionar în dolari, a ucis șase oameni, după ce a ignorat lumina roșie a semaforului și a intrat în plin într-un alt autoturism, apoi a ricoșat într-un grup de oameni care traversa strada, potrivit mirror.co.uk.

RomaniaTV.net
19 oct. 2017, 08:17
Carnaj pe şosea. Fiica unui oligarh ucrainean a ucis şase oameni după ce a trecut cu maşina pe roşu

Aliona Zaiţeva, de numai 20 de ani, s-a proiectat cu maşina ei de lux – un Lexus –  într-un Volkswagen Touareg – şi apoi a lovit un grup de persoane, ucigând 6 oameni şi rănind grav 12, între care şi o femeie însărcinată în luna a 7-a, precum şi o elevă de 15 ani. 

Mulţimea furioasă care a văzut scena carnagiului a fost la un pas să o linşeze pe tânără, dar aceasta a fost ajutată de bodyguarzii înarmaţi care au scos-o din mâinile celor care voiau răzbunare pentru victimele ei.

Tatăl Alionei este multi-milionarului Vasili Zaiţev, directorul unei companii de energie. Fiica lui a a fost reținută pentru trei zile, iar apoi eliberată.

 Aliona nu consumase băuturi alcoolice în momentul în care se afla la volan, dar dacă va fi găsită vinovată de carnagiul pe care l-a provocat riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.