Fiica unui viceprimar din Olt, moartă în accidentul din Argeş. Iubitul ei a făcut o depăşire periculoasă şi s-a izbit de altă maşină

Tragedia în familia unui viceprimar din Olt. Fiica acestuia, o tânără de 32 de ani, a murit într-un cumplit accident pe o sosea din judetul Arges. Iubitul ei este cel care se afla la volanul masini. Barbatul a făcut o depăsire periculoasă si s-a izbit violent de un alt autoturism. Femeia a murit pe loc.

RomaniaTV.net
25 ian. 2020, 07:07
Fiica unui viceprimar din Olt, moartă în accidentul din Argeş. Iubitul ei a făcut o depăşire periculoasă şi s-a izbit de altă maşină

Tânăra care și-a pierdut viaţa în accidentul rutier produs, vineri, pe Drumul Național 65, în zona Lunca Corbului, județul Argeș, este Andreea Anișoara Predica, în vârstă 30 de ani. Tânăra era fiica lui Mircea Predica, viceprimarul comunei Poboru, județul Olt.

Vinovat de producerea accidentului de circulație este un tânăr de 37 de ani, din Scornicești, chiar prietenul tinerei. Mai multe echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN și ambulanțe SMURD, cadre medicale de pe echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş, precum și un elicopter SMURD, au acționat vineri la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române în accident au fost implicate trei autoturisme și o autocisternă încărcată cu o substanță nepericuloasă – NSA.