ANUNŢ TULBURĂTOR al fiicelor lui Gabriel Cotabiţă. Ce spun despre deconectarea artistului de la aparate

Publicat: Sâmbătă, 23 Mai 2015 13:11 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Mai 2015 13:17 // Sursa: romaniatv.net

După ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora Gabriel Cotabiţă ar urma să fie deconectat de la aparate, fiicele sale au reacţionat şi au declarat pe Facebook că "NU s-a pus în niciun moment problema de deconectare, pentru că NU este cazul".

În presă au apărut informaţii potrivit cărora medicii ar fi decis să îl deconecteze de la aparate pe Gabriel Cotabiţă, duminică seara. Fiicele sale au declarat, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, că acest lucru nu este adevărat şi că starea artistului este în continuare bună.

"NU s-a pus în niciun moment problema de deconectare, pentru că NU este cazul. Este ILEGAL în România să deconectezi un pacient de la aparate. Starea tatei este în continuare bună. Suntem alături de el permanent, atât noi cât și echipa Spitalului Floreasca. Rugăm insistent presa ca pe viitor, dacă nu pot respecta dorința de discreție exprimată deja în mai multe rânduri, înainte de a publica orice alt fel de material, să verifice informațiile medicale cu purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca", a scris una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiţă pe Facebook.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă este în MOARTE CEREBRALĂ. Medicii au luat o DECIZIE RADICALĂ

Gabriel Cotabiţă este internat de mai bine de două săptămâni în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce pe 8 mai a suferit un stop cardio-respirator într-o sală de sport a unui hotel din Capitală. Starea lui este gravă, dar stabilă.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mai 12:34
Răspunde | Votează email 0 email
Antonie
Nu trebuie sa se renunte usor la viata.poate ca Dumnezeu are o anume lucrare tainica cu el,ca om si ca suflet al sau spre mantuirea sa .Dumnezeu a dat ,Dumnezeu a luat,nu avem dreptul sa fim noi sumnezei in locul Sau.Ar fi un mare pact sa fie deconactat de le aparate,inseamna la Dumnezeu crima CU PREMEDITARE. sI ASA S-A PIERDUT UN SUFLET,D-NA ELENA CARE S-A ARUNCT DE PE BOC DIN VINA NOASTRA A LIPSEI DE COMUNICARE DUHOVNICEASCA IN PRIMUL RAND,DATORITA INCOMPETENTEI ,A NEPASARII SI A LIPSEI DE IUBIRE FATA DE APROAPELE ,ASA CUM NE PORUNCESTE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS.
23 mai 16:51
...sport a unui hotel din Capitală. Starea lui este gravă, dar stabilă. Source Article from http://www.romaniatv.net/fiicele-lui-cotabita-anunt-despre-deconectarea-de-la-aparate_222011.htmlANUNŢ TULBURĂTOR al fiicelor lui Gabriel Cotabiţă. Ce spun despre deconectarea...
23 mai 13:27
Votează email 0 email
...că “NU s-a pus în niciun moment problema de deconectare, pentru că NU este Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
23 mai 13:26
...de discreție exprimată deja în mai multe rânduri, înainte de a publica orice alt fel de… Citeste mai departe pe Romaniatv.net ...
23 mai 13:18
...a unui hotel din Capitală. Starea lui este gravă, dar stabilă. loading… Citeste mai departe pe Romaniatv.net
Promovare Oferte 0721568905 Va oferim spatiu...
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 8 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H