Fiii Ilenei Ciuculete nu s-au desprins de la căpătâiul mamei, dar FATA ei de suflet a transmis cel mai emoţionant mesaj

Ileana Ciuculete a avut doi fii cu Vasile Sfetcu, Mugurel şi Cristi, cu care reuşise să se împace după ce ani de zile au fost despărţiţi. Artista a avut, însă, şi o "fată de suflet", care s-a arătat la fel de devastată de dispariţia artistei ca rudele acesteia.

RomaniaTV.net
18 mart. 2017, 14:16

Codruţa este o adolescentă care a admirat-o din fragedă copilărie pe Ileana Ciuculete, iar faptul că a reuşit să o cunoască personal a fost cea mai mare bucurie din viaţa ei. Dispariţia fulgerătoare a artistei a marcat-o profund pe tânăra consierată „fata de suflet” a Ilenei Ciuculete.

„S-a stins din viaţă preferata mea, ILEANA CIUCULETE! Cea mai tristă zi din viaţa mea, nu pot să cred! Va rămâne mereu idolul meu, femeia pe care am iubit-o exact ca pe mama mea, pe care o divinizam! Nu mai sunt bună de nimic! Ultima dată când am vorbit cu dumneaei a fost de ziua mea, când mi-a promis că atunci când va veni în Craiova, ne vedem! Nu am cuvinte să mai spun ceva… Vestea pe care am primit-o m-a şocat… Ultima dată când am vorbit a fost de ziua mea, când m-a sunat şi mi-a zis „la mulţi ani!” şi să fiu cuminte şi să rămân acelaşi copil bun pe care l-a cunoscut… Am pierdut artista pe care am iubit-o cel mai mult de când eram un copilaş de trei ani, pe care am divinizat-o şi pe care am iubit-o şi o iubesc ca pe părinţii mei! Ileana Ciuculete, viaţa mea, frumoasa mea… idolul meu pe viaţă! Mereu îmi vorbea atât de frumos, eram aşa de fericită când îi auzeam vocea! Vei rămâne mereu sufletul meu, artista mea, am plâns când am văzut-o în realitate, îmi tremurau mâinile. Dumnezeu să te odihnească, suflet bun şi milos! Ai fost o femeie care a iubit şi a suferit toată viaţa şi care ai fost judecată prea crunt de lume… Te iubesc, te iubesc! Frumoasa noastră, artista mea iubită!”, a scris pe Facebook „fata de suflet” a Ilenei Ciuculete.