Fiii primarului din Deta, implicaţi anul trecut într-un SCANDAL CU SĂBII, primii pe listele ANL

Celebrii fii ai primarului PD-L din Deta, judeţul Timiş, Bogdan şi Călin Roman, cât şi ceilalţii membri ai grupului care au provocat scandalul monstru care i-a făcut cunoscuţi în întreaga ţară, vor beneficia de locuinţe ANL. Aceştia apar pe primele locuri în anexele hotărârii de consiliu local care va fi votată în cadrul şedinţei de luni, prin care se stabileşte cine va primi în chirie locuinţă de la stat cu o cameră sau două, având ulterior posibilitatea să o cumpere, potrivit pressalert.ro.

RomaniaTV.net
26 aug. 2012, 11:18
Fiii primarului din Deta, implicaţi anul trecut într-un SCANDAL CU SĂBII, primii pe listele ANL

Conform anexelor care cuprind listele cu beneficiari, în cazul locuinţelor cu două camere, primul pe listă este Bogdan Roman, care are cel mai mare punctaj – 61. Acesta a câştigat puncte importante pentru că de la scandal şi până acum s-a căsătorit cu cineva care are şi un copil. Interesant este faptul că din tabel reiese că toţi cei trei au locuit în chirie în doar opt metri pătraţi.

Diferenţa între fiul cel mare al primarului din Deta, Petru Roman, şi următorul este de cinci puncte. Dintre toţi cei care vor sta în locuinţe ANL, doar fii primarului au obţinut cinci puncte la criteriul “tineri evacuaţi din case naţionalizate”.

Pe lista de o cameră, Călin Roman este pe poziţia a doua, cu 56 de puncte, şi acesta locuind tot într-o încăpere de opt metri pătraţi, dar singur.

Cei doi fii ai primarului din Deta (Timiş) au fost arestaţi în urma unui scandal produs în luna iulie, anul trecut, la o terasă din oraş şi soldat cu înjunghierea a trei tineri.

Scandalul cu săbii a avut loc în noaptea de 23 spre 24 iulie, în faţa unui bar din Deta, iar totul ar fi pornit de la o taxă de protecţie cerută de fraţii Roman. Fiul cel mare al primarului a fost căutat de poliţişti timp de şase zile.

După patru luni de arest, fii primarului şi ceilalţi agresori au fost eliberaţi.