Fiii scandalagii ai primarului din Deta mai au de aşteptat o săptămână posibila eliberare din închisoare

Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au hotărât luni seară amânarea pronunţării, pentru săptămâna viitoare, în cazul fiilor primarului din Deta, Bogdan şi Călin Roman, care sunt încarceraţi şi vor să le fie admisă contestaţia în anulare depusă împotriva sentinţei de condamnare la 3, respectiv 2 ani de închisoare cu executare pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe.

RomaniaTV.net
03 dec. 2013, 07:42
Fiii scandalagii ai primarului din Deta mai au de aşteptat o săptămână posibila eliberare din închisoare

La termenul din octombrie, Curtea de Apel a admis, în principiu, contestaţia.

Apărătorii au încercat să explice completului de judecată că dacă se admite contestaţia în anulare ar trebui ca în rejudecare să fie administrate probe noi. Principala problemă invocată pentru contestaţia în anulare a fost aceea că inculpaţii nu au fost audiaţi de Curtea de Apel Timişoara cu privire la infracţiunile de lovire sau alte violenţe pentru care au fost achitaţi în prima instanţă, infracţiuni ce apoi au fost schimbate în încăierare. Apărătorii au solicitat admiterea recursurilor, iar clienţii lor să primească pedepse cu suspendare, cum s-a pronunţat prima instanţă.

Tot în penitenciar se află şi victimele în cauză, care au primit câte 2 ani, pentru aceleaşi infracţiuni, şi care solicită şi ele punerea în libertate.

Bogdan şi Călin Roman au fost condamnaţi de Curtea de Apel Timişoara pentru încăierare, în urma unui scandal în care au fost implicaţi în vara anului 2011.