Filmare deocheată, Ilie Năstase în pat cu o prostituată VIDEO

Filmare deocheată, în pat cu o prostituată. Înainte să-şi consume amorul cu amanta Cici, Ilie Năstase a exersat acest rol chiar într-o secvenţă de film. Totul s-a întamplat într-un film, însă mai multe elemente sunt similare cu realitatea petrecută la Cici acasă. După episodul halucinant de acum două săptămâni în care Brigitte s-a confruntat faţă-n faţă cu amanta lui Ilie Nastase, aceasta a lansat un mesaj dur şi pentru celelalte femei care vor să-i strice căsnicia.

26 nov. 2016, 10:48
Filmare deocheată, Ilie Năstase în pat cu o prostituată VIDEO

După confruntarea uluitoare dintre Brigitte şi Cici, Ilie Năstase i-ar fi recunoscut soţiei sale că a avut întâlniri amoroase cu blondina şi a asigurat-o, totodată, că au rupt legătura cu câteva luni în urmă.

Cu mai mulţi ani înainte, însă, o scenă erotică parcă prevestea toată întâmplarea. Ilie Năstase primise un rol de Don Juan într-un film în care s-a culcat cu o femeie măritată. Coincidenţă, sau nu, numele filmului face referire chiar la ferestre… Tot la fereastră a fost zărită şi Cici, aproape la fel de goală ca actriţa cu care actorul Ilie a polenizat contra cost.

Brigitte Sfăt s-a ales cu o BOALĂ VENERICĂ după ce a fost ÎNŞELATĂ de Ilie Năstase

Şi cum viaţa bate filmul, Brigitte nu vrea sub nicio formă rolul secundar în viaţa lui Ilie. Ăsta este şi motivul pentru care a ales s-o pună la punct pe cea care-i ameninţa căsnicia.

„Ilie va avea de ales. Ori nu mă mai înşală, ori va fi soarta fiecărei femei pe care o voi descoperi, aceeaşi care a primit-o asta. Eu p’asta de mult am văzut-o şi chiar mă gândeam că nu umblă el cu una d’asta cu părul scurt, nu mi s-a părut ceva… dar uite că mă înşel. Cum minte, zice că nu i-a plătit nimic, să fim serioşi. Ce, îi e frică că-i ia ANAF-ul banii? Măi, da… suntem cu toţii proşti. Ea pozează în ceea ce crede că pozez eu, în fine…”, spune Brigitte.

Vezi si> Brigitte Sfăt, desfiinţată de fosta amantă a lui Nicolae Guţă: „A făcut un COMPROMIS cu SATANA”


loading...