Brigitte Sfăt, desfiinţată de fosta amantă a lui Nicolae Guţă: „A făcut un COMPROMIS cu SATANA”

Dana Roba, fosta amantă a lui Nicolae Guţă, a făcut de curând afirmaţii prin care îi judecă felul de a se purta al soţiei lui Ilie Năstase în conformitate cu religia la care cele două sunt adepte, anunţă Cancan.

21 nov. 2016, 08:29
Brigitte Sfăt, desfiinţată de fosta amantă a lui Nicolae Guţă: „A făcut un COMPROMIS cu SATANA”

Dana Roba şi Brigitte Sfăt s-au botezat în aceeaşi Biserică Penticostală. Religia la care cele două vedete sunt adepte pare să fie motivul din spatele afirmaţiilor acide ale fostei amante a lui Nicolae Guţă.

Brigitte Sfăt, SEXY la BARĂ. Cum arăta când a devenit Miss Top Model România FOTO

Dana Roba este de părere că Brigitte Sfăt nu se comportă cuviincios, ci porno, şi că pentru ceea ce a făcut soţia lui Ilie Năstase ar trebui să fie exclusă din biserică.

Brigitte Sfăt s-a ales cu o BOALĂ VENERICĂ după ce a fost ÎNŞELATĂ de Ilie Năstase

Aceasta mai sugerează că Brigitte nu vrea să divorţeze nu din motive religioase, ci din alte motive.

„Ceea ce ea a făcut, fiind femeie pocăită, ea este penticostală, eu zic că ea n-a făcut bine. Eu cred că ea l-a lăsat pe Dumnezeu de-o parte în momentul în care ea a făcut ceea ce a făcut. Nu ştiu ce au zis pastorii de la noi, de la biserică, probabil este exclusă din biserică. Pentru comportamentul pe care l-a avut, Biserica Penticostală te pune de-o parte şi te exclude din peisaj. Nu mai ai voie să iei cina, nu mai ai voie să cânţi, nu mai ai voie să te rogi”, a declarat Dana Roba.