Filme de Crăciun 2022. Top 10 producţii pe care nu trebuie să le ratezi de sărbători

Bradul este împodobit, casa miroase a curat, a portocală şi a scorţişoară, preparatele de sărbători sunt gata şi ele, iar pe fundal se aud colinde. Nu-ţi mai rămâne decât să te odihneşti şi să te relaxezi după o perioadă în care, cu siguranţă, ai avut multe de făcut. Şi ce poate fi mai bine-venit acum decât să te bucuri alături de cei dragi de cele mai noi şi cele mai apreciate filme de sărbători?

23 dec. 2022, 18:13
Filme de Crăciun 2022. Top 10 producţii pe care nu trebuie să le ratezi de sărbători

Filme de Crăciun 2022. Am pregătit pentru tine un top al celor mai apreciate filme care au ca temă sărbătorile de iarnă.

10. Christmas With You (Crăciunul cu tine). Când căuta inspirație pentru un hit de sărbători, o vedetă pop îndeplinește dorința unei admiratoare ce voia să o întâlnească. Are, astfel, ocazia să-şi găasească adevărata iubire.

9. Something from Tiffany’s (Un cadou de la Tiffany) urmărește povestea unei femei pe măsură ce viața ei este răsturnată, atunci când un inel de logodnă care a fost pentru altcineva o conduce la persoana cu care trebuie să fie. Acţiunea are loc la New York în timpul Crăciunului. Povestea începe cu Ethan și fiica lui Daisy cumpărând un inel pentru iubita lui, Vanessa, care locuiește în LA.

8. Crăciun regal în Queens (A Royal Queens Christmas, 2021). Poate fi urmărit în ziua de Crăciun, începând cu oerele 16, pe DIVA.

Prințul Colin (Julian Morris) este trimis la New York înaintea regelui și reginei din Exter. La New York o întâlnește pe Dee Dee (Megan Park), când ea livrează deserturi la hotelul în care stă el. Dee Dee are nevoie de un pianist pentru repetiția cu un cor de copii, pe care îl pregătește pentru un concert de caritate, și îl recrutează pe Colin fără să știe cine este cu adevărat. Pentru că o place, acesta acceptă. Dar cum va reacționa ea când va ajunge să știe cine este el cu adevărat?

7. The War with Grandpa este o comedie savuroasă în care un băiețel ajunge să îi declare război bunicului său. Acesta din urmă se mută în camera copilului, astfel că este nevoie ca băiatul să trăiască în pod. Evident, noua situație nu va fi pe placul copilului, astfel că va face tot ce îi stă în putință pentru a-și recupera camera.

Citeste si Mesaje de Crăciun 2022. Cele mai frumoase urări pentru un Crăciun fericit!

6. The Noel Diary (Jurnalul lui Noel). Venit să facă ordine de Crăciun în vechea lui casă, un romancier întâlnește o femeie care-și caută mama naturală. Va dezlega un vechi jurnal secrete și, poate, emoții?

5. The Guardians of the Galaxy Holiday Special, regia: James Gunn, cu: Luke Klein, Sean Gunn, Michael Rooker

Filmul, ideal pentru iubitorii filmelor Marvel, este o productie nouă și îl are în rolul principal pe Chris Pratt. Actorul îl joacă pe Star-Lord care ratează Crăciunul. Pentru a-l ajuta să aibă parte de un Crăciun de neuitat, Drax și Mantis caută cadoul perfect. Filmul te va ține cu sufletul la gură până la final.

4. The Real Housewives of the North Pole aduce în atenția publicului povestea a două femei care locuiesc în orășelul North Pole din Vermont.

Deși ani buni le-a legat o frumoasă prietenie, ele fiind cunoscute pentru că reușeau mereu să își decoreze casele de sărbători într-un mod spectaculos, între ele apar din ce în ce mai multe tensiuni. Astfel, cele două femei ajung să concureze una împotriva celeilalte.

3. Iubiți de sărbători este o comedie romantică ce îi aduce în prim plan pe Emma Roberts (Sloane) și Luke Bracey (Jackson). Sătui de eșecurile în dragoste și de cicăleala familiei, tinerii decid să formeze un cuplu doar pe perioada sărbătorilor de iarnă. Luând în râs tot ceea ce înseamnă clișeu romantic și încercând să își convingă familia că relația lor este una reală, între protagoniști începe să se lege ceva mult mai profund decât aranjamentul lor. Deși pare o comedie romantică clasică, scenariul este unul destul de interesant și captivant.

Citeste si România TV, program special oră de oră de Crăciun VIDEO

2. I believe in Santa, Lisa crede că l-a întâlnit, în sfârşit, pe bărbatul visurilor ei, până când, în preajma sărbătorilor de iarnă, aceasta află că reputatul avocat încă mai crede în Moş Crăciun. După o luptă crâncenă cu ea însăşi, Lisa consimte să dea o şansă Crăciunului.

  1. Falling for Christmas, regia: Janeen Damian, cu: Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young

Filmul este o comedie romantică ce poate fi urmărită pe Netflix. Povestea o surprinde pe Lindsay Lohan în rolul unei tinere moștenitoare, proaspăt logodite. Aceasta are un accident la schi, chiar înainte de Crăciun, și își pierde memoria. Din fericire, femeiea primește ajutor de la chipeșul proprietar al cabanei și de la fiica acestuia. Cei doi au grijă de tânără și o învață ce înseamnă spiritul adevărat al sărbătorilor.