România TV, program special oră de oră de Crăciun VIDEO

An de an, România TV îşi răsfaţă telespectatorii cu emisiuni speciale şi invitaţi aleşi pe sprânceană pentru Crăciun. Nu rataţi, oră de oră, programe de suflet la cel mai îndrăgit post TV din România.

21 dec. 2022, 14:46
România TV, program special oră de oră de Crăciun VIDEO

De Crăciun, România TV pregătește un program special. Cel mai urmărit post de televiziune din țara noastră va difuza momente artistice emoționante cu cei mai mari patrioți și îndrăgiți cântăreți și actori. Nu rataţi, oră de oră, întâlnirea cu cântăreţi de top ai României:

 

Lovitură pentru Raed Arafat! România TV a câştigat procesul cu şeful DSU, toate emisiunile din pandemie au fost CORECTE

Crăciunul se petrece în familie, iar asta este o regulă de aur pentru mulți dintre cei care au familia aproape. De cele mai multe ori, oamenii se adună în jurul mesei și petrec timp împreună, făcând schimb de cadouri și distrându-se împreună. Dacă petreci Crăciunul acasă, atunci trebuie să știi că televiziunile au un program special, iar România TV va avea unul super-special.

De Ziua Națională s-a născut o Televiziune Națională, România TV.  De 11 ani, o televiziune pentru o țară. Evenimentele, liderii, dezvăluirile, oamenii, revoltele, bucuriile. Toate, la România TV. De 11 ani, aici este spectacolul știrilor. De 11 ani, aici transmite și vibrează România. Nu frata un Crăciun special alături de România TV.

România TV, rezultate spectaculoase de audienţă! Postul nr. 1 de ştiri din România a aniversat 11 ani de emisie! Răsturnare incredibilă în topul audienţelor