Filmul crimei din Botoșani, unde o femeie a fost ucisă de soț în scara blocului. Fiica și-a găsit mama fără viață

Orbit de furie și gelozie, un bărbat de 55 de ani din Botoșani și-a ucis soția cu care era în proces de divorț. Două lovituri de cuțit au fost suficiente pentru a o omorî pe mama copilului său.

21 mart. 2024, 13:21
Filmul crimei din Botoșani, unde o femeie a fost ucisă de soț în scara blocului. Fiica și-a găsit mama fără viață
Filmul crimei din Botoșani, unde o femeie a fost ucisă de soț în scara blocului. Fiica și-a găsit mama fără viață

Sătulă de abuzurile soțului său, femeia din Botoșani intentase divorţul şi obţinuse un ordin de protecţie. Soţul său violent nu a fost dat înapoi de niciun demers făcut de femeie, ci doar l-a înfuriat, astfel că a omorât-o fără să clipească. Victima a fost găsită într-o baltă de sânge chiar de către fiica ei, care a dat imediat alarma. Pentru a scăpa de pedeapsă, ucigaşul a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Citește și: Româncă acuzată de crimă în Italia. Și-a înjunghiat iubitul cu bestialitate pe stradă

Filmul crimei din Botoșani, unde o femeie a fost ucisă de soț în scara blocului

Vecinii celor doi ştiau că bărbatul are grave probleme de comportament, însă niciunul nu a îndrăznit să spună ceva. Nici soția acestuia nu făcuse ceva în legătură cu abuzurile la care era supusă. Abia în urmă cu o lună a decis că nu mai poate trăi astfel și a depus actele de divorț. De frică, femeia a obținut și un ordin de restricție față de bărbat, iar după emiterea lui, lucrurile păreau că se liniștesc.

Autoritățile susțin că nu au existat sesizări cu privire la încălcări ale ordinului de protecţie din perioada în care a fost emis. Totuși, povestea a luat o turnură tragică. Femeia de 53 de ani a plecat de la serviciu spre casă, nebănuind vreo clipă ce avea să se petreacă. În scara blocului în care locuia o aștepta călăul său. Două lovituri de cuțit iar victima a căzut la pământ, secerată.

Alarma a fost dată chiar fiica de 18 ani a celor doi soţi, care, îngrijorată că mama sa nu a ajuns acasă, a plecat în căutarea ei. La baza scărilor însă, a dat peste scena înfiorătoare. A chemat autoritățile și din cauza șocului a făcut un atac de panică ce a necesitat intervenția cadrelor medicale. Pentru mama ei, însă, nu s-a mai putut face nimic.

Abia după ce și-a dat seama ce a făcut, dar și pentru că nu voia să plătească pentru fapta sa, bărbatul a încercat să se sinucidă cu aceeași armă cu care i-a luat zilele soției sale. Totuși, în cazul lui, curajul l-a părăsit și nu și-a dus planul la bun sfârșit. El a fost încătuşat de poliţiştii din Botoșani şi transportat la spital.

După ce va primi tratament de specialitate, individul o să fie dus la audieri. Dacă se dovedeşte că el este autorul oribilei crime, bărbatul o să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

Citește și: Au apărut imaginile cu crima de la Padina. Cum a fost înjunghiat Sorin Anghel de membrii clanului Fabian: „Ajută-l, e plin de sânge, e tăiat!” VIDEO