Filmul de pe Netflix care îți scoate inima din piept! Chiar și pasionații de filme horror vor rămâne șocați de scenele peliculei

Dacă și tu obișnuiești să te arunci în canapeaua din sufrageria ta și să deschizi platforma de streaming Netflix, ei bine, există un film care te va surprinde în adevăratul sens al cuvântului! Vezi mai jos.
Filip Stan
20 mai 2024, 19:52
Filmul de pe Netflix care îți scoate inima din piept! Chiar și pasionații de filme horror vor rămâne șocați de scenele peliculei

Cui nu îi plac filmele de groază, care te țin cu sufletul la gură? Ei bine, dacă te numeri printre pasionații acestui gen de filme, avem recomandarea ideală!

Filmul de pe Netflix “Barbarian” este un film de groază care începe cu un coșmar comun, o rezervare Airbnb dublă.

Citește și Care este filmul care a ajuns pe locul numărul doi în lume. Poate fi urmărit pe Netflix și este disponibil și în România

Tess, interpretată de Georgina Campbell, ajunge într-o noapte ploioasă la o casă mică într-o parte uitată a orașului Detroit, doar pentru a descoperi că un bărbat pe nume Keith este deja acolo.

Regizorul Zach Cregger, renumit pentru grupul de comedie The Whitest Kids U’ Know, creează o tensiune eficientă, jucându-se cu vulnerabilitatea unei femei într-o situație neașteptată.

Pe parcursul filmului există o serie de mistere și dezvăluiri care mai de care mai ciudate, care țin spectatorul într-o stare de neliniște și de frică.

Bill Skarsgård, cunoscut pentru rolul său ca Pennywise în “It”, joacă rolul lui Keith, folosindu-și prezența și ochii săi expresivi pentru a adăuga un element neliniștitor poveștii.

Justin Long apare mai târziu în film ca AJ, un tip de la Hollywood, care se confruntă cu acuzații grave care îi pot afecta cariera. Long interpretează cu abilitate natura sincer teribilă a personajului său.

Chiar dacă pelicula de pe Netflix “Barbarian” nu aduce elemente surprinzător de noi în genul horror și compararea cu alte filme precum “Don’t Breathe” este inevitabilă, impulsurile artistice ale proiectului lui Cregger îl fac o curiozitate îndrăzneață, conform Sortiraparis.com.

Fanii genului horror vor fi șocați

Pelicula joacă pe temeri reale, cum ar fi cele legate de siguranța femeilor și apoi surprinde cu un tip diferit de teroare.

În concluzie, “Barbarian” este o peliculă care prosperă pe deciziile pe care le iau personajele și, deși ar putea beneficia de mai multe elemente horror, reușește să fie o experiență memorabilă pentru fanii genului horror.

Zach Cregger este cunoscut pentru regia filmului de groază “Barbarian” din 2022.

În afară de acesta, el a regizat și filmul “Miss March” din 2009.

Citește și Actorul român care nu putea trăi fără amor: „Nevasta mă trimitea la altele să mai scape de mine”. A fost cunoscut pentru relațiile sale tumultuoase cu femeile

Mai mult decât atât, a fost implicat în regia unor episoade ale seriei de comedie „The Whitest Kids U’Know”.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Veste momentului pentru elevi și profesori. Câte săptămâni libere are vacanța de vară, de fapt. Data la care începe noul an școlar
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România de la 1 iulie. S-a dat ordin în toate statele din UE
Playtech.ro
SCANDALOS! Mihaela Rădulescu, goală pușcă! A făcut senzație cu ipostaza nud
DailyBusiness
Vestea zilei pentru pensionari! Ar putea primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Clătite dietetice cu ovăz, migdale și iaurt. Le prepari în 5 minute
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
După ce s-a “curățat” la Floreasca și Obregia, Adrian Mititelu Jr. și-a reluat păcatele… Paranghelie la NUBA până la 3 dimineața cu vinuri fine!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Anumiți angajați vor avea parte de mai multe zile de concedii în 2024: Noul proiect de lege a fost adoptat de Camera Deputaților
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Toți românii au termen până pe 30 iunie
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp ce erau luați de ape
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'