Care este filmul care a ajuns pe locul numărul doi în lume. Poate fi urmărit pe Netflix și este disponibil și în România

Netflix reușește să dea lovitură după lovitură. Pe plaforma de streaming sunt disponibil sute de filme, potrivite pentru orice fel de gusturi și preferințe. Pe site-ul favorit al românilor, în prezent, s-a popularizat un film, care a ajuns rapid pe locul doi în lume. Iată despre ce peliculă este vorba.

29 sept. 2023, 20:50
Care este filmul care a ajuns pe locul numărul doi în lume. Poate fi urmărit pe Netflix și este disponibil și în România
Care este filmul care a ajuns pe locul numărul doi în lume. Poate fi urmărit pe Netflix și este disponibil și în România

Al doilea cel mai popular film de pe Netflix din întreaga lume atrage atenția din ce în ce mai mult în ultima vreme. Cu toate că unii oameni îl găsesc simplu, acesta a reușit să acumuleze milioane de vizualizări. După triumful înregistrat de „We Can Be Heroes” în 2005, care a devenit unul dintre cele mai de succes filme pentru copii din istoria Netflix, fiind urmărit de 53 de milioane de abonați în primele patru săptămâni, platforma de streaming pregătește un alt film care nu poate fi ratat. Netflix colaborează din nou cu Robert Rodriguez pentru producția „Spy Kids: Armageddon”, care se axează pe o familie de spioni complet nouă.

Citește și: Mai multe filme pe Netflix. Ce coduri ascunse să tastezi ca să ai acces la cele mai bune producții

Cel mai urmărit film Netflix – Spy Kids: Armageddon

Când cei mai mici membri ai familiilor celor mai experimentați agenți secreți din lume, fără să vrea, ajută un influent dezvoltator de jocuri să lanseze un virus informatic ce îi conferă controlul asupra întregii tehnologii, ei se văd nevoiți să devină spioni, pentru a-și salva părinții și pentru a proteja lumea, potrivit Netflix. Astfel, Tony și Patty trebuie să-și folosească toate abilitățile pentru a-și elibera părinții agenți secreți, care au fost răpiți de un antagonist malefic.

Filmul „Spy Kids: Armageddon” se concentrează pe doi agenți OSS, Nora (interpretată de Gina Rodriguez) și Terrence Torez (interpretat de Zachary Levi), și pe copiii lor, Tony (jucat de Connor Esterson) și Patty (interpretată de Everly Carganilla). În ciuda personalităților lor diferite, Tony, un maestru al subterfugiului și al neregulilor tehnologice, și Patty, un adept al onestității și integrității, au în comun pasiunea pentru jocurile video, în special cele create de Rey „The King” Kingston (rolul lui Billy Magnussen).

Totuși, într-o noapte, cei doi copii scapă din camerele lor pentru a se juca cu cea mai nouă versiune a jocului lui The King, fără să realizeze că le-au oferit accidental acces la cheia Armageddon – un cod extrem de puternic care le permite să controleze orice dispozitiv de pe planetă.

Cum decide să folosească The King acestă putere? El transformă întreaga planetă într-un joc video gigantic, obligând oamenii să concureze și să câștige în jocurile sale pentru a putea folosi dispozitivele pentru sarcini cotidiene, cum ar fi plata parcării sau verificarea soldului bancar. Acum, copiii Torez trebuie să-l oprească pe The King înainte ca consecințele acțiunilor sale să distrugă lumea și să forțeze adulții să învețe cum să joace jocuri video pentru a supraviețui.

Citește și: Veste neașteptată pentru toţi abonaţii Netflix din România. Cum sunt afectaţi de ultima decizie luată de compania de streaming


Calendar 2024
Calendar 2024