Filmul lui Sergiu Nicolaescu „Ultimul Corupt” a fost lansat vineri seară

"Ultimul corupt" poate fi văzut acum de publicul larg! Filmul regizat de Sergiu Nicolaescu a fost lansat vineri seară. Regizorul a continuat povestea din Poker şi a pregătit noi întâmplări pentru protagoniştii săi. El a recunoscut că sursa de inspiraţie a constitut-o actualitatea politică din Romania.

RomaniaTV.net
18 feb. 2012, 09:06
Filmul lui Sergiu Nicolaescu „Ultimul Corupt” a fost lansat vineri seară

„Nu există un personaj asemănător. Există însă situaţii asemănătoare, dar nu anumite personaje. Doamne fereşte!”, a declarat regizorul Sergiu Nicolaescu.

„Întotdeauna românul a ştiut să facă haz de necaz, aşa că şi acest film care are o morală foarte precisă şi să facem alegeri cât mai bune în realitate”, a spus actriţa Cătălina Grama.

În „Ultimul Corupt” , personajul Titel din filmul Poker a devenit doctor în ştiinţe şi a donat bani pentru un muzeu închinat vieţii sale: de la vânzător de rame în Obor, la parlamentar. Asta dupa ce i-a furat locul de senator bunului sau coleg de poker, Claudiu Viţelaru.

Nu lipseşte nici Horia Vrăbete, chirurgul plastician care „ajută” femeile să-şi ia viaţa în piept cu implantul de silicon. Monica Lăcustă, amanta tuturor – ajunge să ocupe şi ea o funcţie în guvern. Iar Marcel, general in serviciile secrete are un singur scop: să aresteze un corupt. Intotdeauna la îndemână pentru asa ceva este unul dintre prieteni.

„Bineînţeles că îmi doresc ca acest film să devină internaţional, de interes este pentru fiecare. Pentru noi este important conţinutul ţi probabil mă voi implica şi pentru ca colegii mei să afle mai multe şi despre conţinut”, a precizat europarlamentarul Petru Luhan.

Distribuţia este una de expcepţie. În film îi puteţi vedea pe Cătălina Grama, Horaţiu Mălăele,Valentin Teodosiu,Vladimir Găitan şi Ion Riţiu.