Final Frontier – târg de carte SF & Fantasy, în weekend, la Centrul Cultural Casa Artelor

Final Frontier, singurul târg de carte SF & Fantasy din România, aduce ultimele noutăți fantastice la ediția cu numărul șase, în weekend, între orele 11,00 și 19,00, la Centrul Cultural Casa Artelor.

01 apr. 2017, 09:01
Final Frontier – târg de carte SF & Fantasy, în weekend, la Centrul Cultural Casa Artelor

„Vă așteptăm la #FF6 cu noutăți editoriale din domeniul SF & Fantasy, ateliere creative și demo-uri fantastice, lansări de carte și dezbateri variate, benzi desenate, board games, concursuri cu premii surpriză și obiecte fan art”, anunță organizatorii într-un comunicat transmis AGERPRES.

Iubitorii cărții SF pot cumpăra cu până la 50% reducere noi volume SF & Fantasy aduse de edituri precum Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Herg Benet, Tritonic, Crux Publishing, Tracus Arte, romane polițiste în premieră la târg prin Crime Scene Press sau pot alege cele mai noi titluri în engleză.

Nu vor lipsi ofertele de board games de la Red Goblin și benzi desenate de la HAC!BD, figurinele printate 3D de la ResearchX.ro și fan objects de la Nyx Art și Wizz Art Room, noutatea acestei ediții reprezentând-o proiecția unui scurtmetraj semnat Doina Ruști, în prezența autoarei.

Totodată, în cadrul atelierelor târgului, oaspeții Final Frontier vor fi „purtați în lumile SF ale Astronomiei și Roboticii și vor învăța să deseneze Comics, să scrie Creativ și să descopere personaje Anime”.

La evenimentele din acest an va fi prezent, în calitate de invitat special, scriitorul Dan Doboș, dar și alți autori îndrăgiți precum: Horia Nicola Ursu, Liviu Szoke, Michael Haulică, Oliviu Crâznic, Marian Coman, Laura Ciobanu, George Arion sau Dănuț Ungureanu.

„Pe parcursul celor două zile, sfidăm granițele dintre realitate și fantezie cu sesiuni demo de machiaj SF alături de Alina Diana Crișu și echipa sa și călătorim în lumea albumului BD ‘Pășunile de Aur’ prin live drawing cu autorul Mihai Grăjdeanu, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi Spectacole ale unor teatre din Bucureşti, Cluj, Sibiu şi Târgu Mureş, prezentate la Festivalul European al Spectacolului