FINALA America Express 2023. Cele două echipe care s-au calificat la ultimul jocul pentru amuletă

FINALA America Express 2023. Două echipe s-au calificat la ultimul joc pentru amuletă de pe Drumul Soarelui, în ediția 41 din 24 decembrie 2023. Pe 27 decembrie, de la ora 20:30, finaliștii dau tot ce au mai bun pentru a demonstra că pot cuceri Drumul Soarelui și titlul de câștigători ai Marii Finale America Express sezonul 6.

25 dec. 2023, 10:54
FINALA America Express 2023. Cele două echipe care s-au calificat la ultimul jocul pentru amuletă
FINALA America Express 2023

FINALA America Express 2023. Irina Fodor a așteptat echipele pentru calificare la jocul de amuletă împreună cu proaspeții căsătoriți la Plaza Monumento a la Bandera, din Rosario. Aici, primele două echipe care au ajuns se califică la ultimul joc de amuletă al sezonului 6.

Citește și: S-au încins spiritele la America Express! Replici acide între Laura Giurcanu, Sânziana Negru și Alexia Eram: ”O isterică răsfățată!”

FINALA America Express 2023. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au ajuns primii la steag

Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au stat multă vreme la autostop, lăsând în spate echipa Aris și Alexia Eram, care se chinuiau cu mingea. Între timp, cei doi au găsit un alt băiat care îndeplinește, din fericire, toate cerințele.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au ajuns la steag și au fost total impresionați de faptul că bărbatul care le-a promis că îi va aștepta la steag era acolo: „E incredibil!”, au spus ei.

Când au ajuns la Irina Fodor au fost total impresionați să vadă că au ajuns pe primul loc, însă prezentatoarea TV le-a spus că vor participa la joc doar dacă cei alături de care au venit pot sta pe tot parcursul jocului, în caz contrar vor trebuie să aștepte să vină și celelalte două echipe pentru a vedea dacă pot avea la rândul lor o formulă completă. Dacă vor avea, atunci ele se vor califica la joc, dacă nu vor avea însă, Irina Fodor va o soluție prin care primele două echipe ajunse la locul jocului să își găsească o altă pereche.

Din fericire, mirele adus de Giulia și Vlad a confirmat că va putea sta. Pe locul doi, au sosit Sânziana Negru și Laura Giurcanu, în formulă completă confirmată cu toți pentru joc, astfel s-au calificat și ele la jocul de amuletă.

Cu câți bani s-au întors acasă Iulia Albu și Mike după cele opt săptămâni

Iulia Albu și Mike au stat în competiție opt săptămâni, timp în care multe probe le-au dat mari bătăi de cap. S-au luptat mult să rămână în competiție până la final, însă au ratat șansa de a obține marele premiu.

Iulia Albu și Mike au fost eliminați de la America Express în ediția din 13 decembrie. Criticul de modă a transmis un mesaj pe Social Media pentru fani după eliminare. ”Moralitatea și asumarea sunt veșminte grele. Nu am plâns, nu am clacat. Este o competiție, nu sfârșitul lumii. Iar toți de acolo am fost toți concurenți, nu eroi naționali”, a scris Iulia Albu pe contul ei personal de Instagram.

Chiar dacă nu a reușit să câștige marele premiu, Iulia Albu și Mike nu s-au întors acasă cu buzunarele goale. Conform informațiilor din presă, Iulia ar fi primit 2.000 de euro pentru fiecare săptămână de America Express, iar Mike 1.000 de euro. Cei doi și-au mărit bugetul familiei cu 16.000 de euro + 8.000 de euro pentru timpul petrecut în competiție.

Mulțumim pentru această experiență tuturor. Suntem, cu siguranță, mai bogați. Această experiență ne-a făcut să ne cunoaștem noi pe noi mai bine și între noi și unii pe alții. Vă mulțumim Romică și Cătălin pentru toate momentele frumoase, și celorlalți. Noi nu suntem niște ipocriți, nu cu toți”, a declarat Iulia Albu, la America Express.