S-au încins spiritele la America Express! Replici acide între Laura Giurcanu, Sânziana Negru și Alexia Eram: ”O isterică răsfățată!”

Al doilea joc de amuletă a stârnit un scandal între concurentele de la America Express, sezonul 6. Se pare că Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost cam acide cu Alexia Eram, în urma unor neînțelegeri legate de al doilea joc de amuletă!
Filip Stan
20 dec. 2023, 15:04
S-au încins spiritele la America Express! Replici acide între Laura Giurcanu, Sânziana Negru și Alexia Eram: ”O isterică răsfățată!”

Fiica Andreei Esca și Laura Giurcanu și-au aruncat replici acide, iar Sânziana Negru a fost mai mult de partea partenerei sale, adică Laura Giurcanu.

Citește și Laura Giurcanu, detalii bombă despre noaptea petrecută în compania lui Aris Eram: „Am dormit împreună. Eram leșinați, eram murdari”

Se pare că totul a început când Irina Fodor a anunțat câștigătorii amuletei. Laura Giurcanu a numit-o ”răsfățată isterică” pe sora lui Aris Eram.

Al doilea joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6, a avut o miză uriașă: biletul de aur.

Toți și l-au dorit, astfel că fiecare echipă a luptat din răsputeri pentru a-l obține.

Cum era de așteptat, presiunea și-a spus cuvântul, iar adversarii au început să se agite.

Pentru jocul de amuletă, concurenții s-au îmbrăcat în pompieri și au trebuit să intre în pielea adevăraților eroi, trecând prin probe dificile.

Concurenții au trebuit să intre într-un labirint, acolo unde au fost nevoiți să rețină două numere pe care să le folosească pentru a obține o scară de incendiu.

După aceea, aceștia au trebuit să salveze o pisică de jucărie, dar și o persoană. Ultima probă le-a arătat că mânuirea furtunului cu apă nu e chiar atât de simplă.

Participanții au trebuit să dărâme diverse ținte, dar cu grijă pentru a nu le nimeri pe cele care conțineau pedepse. Având în vedere dificultatea misiunii, s-a lăsat cu multe penalizări.

În urma punctajului obținut, Irina Fodor a anunțat că Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat al doilea joc de amuletă.

„Am câștigat, în sfârșit prima amuletă! Și la ce joc”, au exlamat Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

”Suntem prieteni acasă”

Verdictul a încins spiritele la careu, mai ales după ce Laura și Sânziana au decis să-i pună pe Alexia și Aris Eram să plece ultimii în cursă.

Aceștia au fost vizibil dezamăgiți și, inițial, le-au spus doar: „Ne vedem în cursă!”.

„Pe mine m-a enervat pentru că le consideram prietenele mele. Eu când zic că nu o să te pun niciodată pe ultimul loc, chiar așa o să fac”, a adăugat Alexia Eram, potrivit Playtech.ro.

„Da, suntem prieteni acasă. Dar aici, când suntem atât de aproape de final, aici este strategie și fiecare vrea să ajungă în finală”, a fost replica Sânziana Negru.

Ulterior, Laura Giurcanu i-a spus Alexiei Eram că ar fi foarte „ofticoasă” și că nu se bucură nicioodată de joc. Fiica Andreei Esca a răbufnit la adresa ei, cât și a Sânzianei Negru.

„Lasă-mă, Sânziana. Tot timpul când cineva încearcă să scoată ceva de la tine sau ești supărată, încerci să inversezi lucrurile ca să pari tot timpul ok. Amândouă! Voi sunteți „îngerii”, le-a reproșat Alexia Eram celor două.

Citește și Laura Giurcanu a fost colegă și cu Andreea Esca la ProTV. Cu ce se ocupa acolo iubita lui Aris Eram. „Lucrăm foarte bine împreună”

„Da, scuză-mă că sunt un om foarte răbdător și calm și nu sunt o isterică răsfățată. Eu chiar cred real că suntem oamenii mai buni decât ea”, a fost replica acidă a Laurei Giurcanu.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru duminică, 2 iunie 2024. Berbecii dau lovitura, bani din belșug pentru Gemeni
Capital.ro
Imposibil prin lege pentru PENSIONARI. Decizia prin care se dă INTERZIS în România
Playtech.ro
Dumnezeule! Maria Constantin, cu sânii la vedere în public. Le-a tăiat respirația tuturor cu bustul generos
DailyBusiness
Alertă alimentară la Kaufland! Românii sfătuiți să nu consume acest produs
Adevarul
Câți bani au luat Bettyshor și Roxana ca să fie bătute măr de un bărbat. Reacțiile presei internaționale
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Apare o nouă televiziune. Va fi un festival de filme și divertisment
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Cristian, Bianca și Patrizia sunt cei 3 tineri înghițiți de ape, în Italia. Imagini dramatice cu tinerii îmbrățișați în mijlocul viiturilor 😢
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Un val de aer tropical a pătruns în România: Meteorologii ANM anunță temperaturi de peste 33 de grade Celsius în anumite regiuni din țară, furtuni și grindină
Capital.ro
Dezvăluire BOMBĂ despre Traian Băsescu. Ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp ce erau luați de ape
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
Răsturnare de situație privind creșterea plafonului de impozitare a pensiilor. Ce se întâmplă de la 1 septembrie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'