FINALA AMERICA EXPRESS 2023. Şoc la ProTV: Andreea Esca și-a încurajat copiii să semneze cu Antena 1

Alexia și Aris Eram au dezvăluit cum au reacționat cei doi părinți ai lor, după ce au aflat că pleacă în America Express. 

07 dec. 2023, 15:03
FINALA AMERICA EXPRESS 2023. Şoc la ProTV: Andreea Esca și-a încurajat copiii să semneze cu Antena 1

FINALA AMERICA EXPRESS 2023. Andreea Esca și-a încurajat copiii să semneze cu Antena 1. Alexia și Aris au fost pregătiți de părinți, înainte să plece în America Express.

Alexia Eram și Aris formează una dintre cele mai puternice, dar și îndrăgite echipe de la America Express. Cei doi sunt extrem de competitivi și reușesc aproape mereu să se apropie de prima poziție, chiar dacă nu o și cuceresc întotdeauna. Astfel, într-o oarecare proporție, succesul se datorează și tatălui lor, lasă cei doi de înțeles. Invitați în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, cei doi frați au dezvăluit faptul că tatăl lor este cel care i-a pregătit extrem de mult înainte să plece în America, cu fel de fel de informații prețioase.

„Mi se pare că în acest show contează foarte mult educația și background-ul tău. Mi se pare că te poate ajuta în anumite misiuni.”, a mărturisit Alexia Eram la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ce echipă de la America Express a câștigat primul joc pentru amuletă din al șaselea stage. Alexia Eram a izbucnit în lacrimi: ”Nu suntem în stare”
„Tata ne trimitea zilnic numai pagini de Wikipedia. Ne-a ajutat mult, pentru că deja eram familiarizați cu ce ar putea să se întâmple. La multe probe știam deja ce o să ni se întâmple”, a declarat și Aris.

FINALA AMERICA EXPRESS 2023. Astfel, imediat după ce au semnat contractul, aceștia își aduc aminte cum a început și „pregătirea” pentru una dintre cele mai dure competiții din viața lor. Alexia dezvăluie cum soțul Andreei Esca le trimitea zilnic fel de fel de documente cu toate țările, obiceiurile, dar și alte lucruri sugestive din America de Sud.

„Am avut două ședințe micuțe în familie înainte de America Express. Tata ne-a făcut niște pagini de PowerPoint cu tot ce ține de America de Sud. Ne-a spus despre toate țările, mâncare, dansuri și a trebuit să citim înainte să plecăm, evident că am uitat jumătate.”, a continuat Alexia.

Chiar dacă Andreea Esca este de ani buni de zile una dintre imaginile emblematice ale Pro TV-ului, aceasta nu și-a împiedicat nicio clipă copiii de la a semna cu postul concurent, Antena 1, dezvăluie influencerița.

Alexia Eram și-a făcut singură un cadou de 70.000 de euro. Cum se răsfață fiica Andreei Esca din activitatea de influencer

„Întotdeauna părinții ne-au susținut în ceea ce am vrut noi să facem. Mama nu e deloc așa (n.r. nu îi descurajează), mama ne împinge. Nu eram 100% convinsă că vreau să merg cu Aris la America Express, voiam un partener perfect pentru mine, iar cu el nu stătusem atât de mult împreună. Știam că o să ne certăm rău, îmi era frică că o să mă enerveze”, a spus Alexia.

FINALA AMERICA EXPRESS 2023. Pe cine ar fi ales Alexia să o însoțească, dacă nu era Aris

Dacă ar fi trebui să aleagă un alt membru din familie alături de care să participe la show-ul de pe Antena 1, Alexia spune că, fără doar și poate, tatăl ar fi fost cel care ar fi însoțit-o, întrucât bărbatul este extrem de priceput în toate lucrurile.

„Tata cred e o combinație perfectă. Are cultură generală, știe cu lucrurile logice, e handyman (n.r. – om priceput la toate), dar în același timp e și foarte competitiv. Aș fi fost puțin inhibată dacă aș fi mers cu el. Nu aș fi plâns, pentru că mi-ar fi fost așa…Tata face foarte multe lucruri, știe foarte multe lucruri”, a mai spus Alexia Eram despre tatăl ei.