FINALA ASIA EXPRESS 2019. Lovitură de teatru în FINALA Asia Express 2019. Oase şi CRBL au câştigat MARELE PREMIU de 30.000 DE EURO

FINALA ASIA EXPRESS 2019. Finala Asia Express 2-19 s-a disputat între echipele formate din Oase şi CRBL contra Ruby şi Robert. Bogdan şi Cocuţa au fost eliminaţi în a doua etapă a finalei de la Asia Express.

16 apr. 2019, 20:28
FINALA ASIA EXPRESS 2019. Lovitură de teatru în FINALA Asia Express 2019. Oase şi CRBL au câştigat MARELE PREMIU de 30.000 DE EURO

FINALA ASIA EXPRESS 2019UPDATE 6: CRBL și Oase sunt fericiții câștigători din FINALA ASIA EXPRESS SEZONUL 2 și ai amuletei de 30.000 de euro. „Mie nu mi-a venit să cred ce se întâmplă cu adevărat”, a spus imediat CRBL.

FINALA ASIA EXPRESS 2019UPDATE 5: Ne apropiem cu pași repezi de marele final al sezonului 2 Asia Express și de aflarea echipei câștigătoare. Ruby și Robert sau CRBL și Oase? Ultima probă din sezonul 2 Asia Express a început! Cele două echipe finaliste trebuie să elibereze elefantul din plastic din lanțuri. Este necesar să folosească cheile pe care le-au primit de la Gina Pistol, însă sunt multe, așa că au încă o probă de îndeplinit. 

FINALA ASIA EXPRESS 2019UPDATE 4: Greu în finala „Asia Express”. Misiunea cu dansul le-a dat mari bătăi de cap! După ce învață de la tânăra îmbrăcată în rochie de mireasă un dans, cele două echipe finaliste trebuie să-i învețe pe locuitori același lucru. Nu pe unul, nu pe noi, ci pe zece indieni deodată. Echipați cu alte zece ghirlande, pe care trebuie să le pună la gâtul fiecărui dansator, Ruby, Robert, CRBL și Oase se străduiesc din răsputeri să-i convingă pe oameni să se alături echipei lor de dans și să execute mișcările timp de un minut.

FINALA ASIA EXPRESS 2019UPDATE 3: Pentru a afla următorul indiciu, în cursa pentru marea finală Asia Express, sezonul 2, cele două echipe trebuie să memoreze niște culori scrise în limba marathi. Proba se arată a fi una extrem de dificilă, pentru că memoria le joacă feste, atât echipei Ruby și Robert, cât și echipei CRBL și Oase. Totul e contra cronometru, iar până acum lucrurile par să se așeze pentru fiecare dintre cele două echipe finaliste. Au găsit indicii, au răspuns la întrebări cheie legate de parcursul lor în competiție, iar în ultima cursă de pe Drumul Elefantului au învățat și culorile în India. Probleme mari atunci când a trebuit să și le amintească!

FINALA ASIA EXPRESS 2019UPDATE 2: Gina Pistol anunță regulile jocului din marea finală. Concurenții vor primi indicii și cheițe ca să găsească o anumită persoană, doar așa vor termina cursa. Startul finalei s-a dat de la The Gate of India, un monument iconic al Mumbaiului, iar pe lângă misiuni, cei patru sunt nevoiți să răspundă corect și la o serie de întrebări cheie legate de parcursul lor în competiție. Iar pentru a avea acces la întrebări, perechile trebuie să deblocheze o tabletă, iar fiecare cod pe care trebuie să îl introducă se va regăsi în indiciile regăsite pe traseu, în ultima cursă de pe Drumul Elefantului.

FINALA ASIA EXPRESS 2019. UPDATE 1: Marea finală Asia Express, sezonul 2, a început în forță! Cele două echipe, CRBL și Oase și Ruby și Robert trebuie să găsească indiciile și cheițele. Doar așa vor găsi persoana pe care trebuie să o ducă la Gina Pistol. Pe lângă misiuni, cei patru trebuie răspundă corect și la o serie de întrebări cheie legate de parcursul lor în competiție. Dar pentru a avea acces la întrebări, ambele echipe trebuie să deblocheze o tabletă, iar fiecare cod se regăsește în indicii de pe traseu.

FINALA ASIA EXPRESS 2019. Finala Asia Express 2019 va fi difuzată, marţi, de la ora 20:00, la Antena 1, însă câștigătorii acestui sezon sunt deja cunoscuți. Cei doi care au venit în România cu 30.000 de euro în buzunare sunt CRBL și Oase.

FINALA ASIA EXPRESS 2019. CRLB și Oase nu au dezvăluit ce vor face cu marele premiu. „Eu sunt un tip destul de hazliu, dar sunt și recalcitrant, în momentul în care mi se pune mie o pată, o ceva… Emisiunea Asia Express, datorită tovarășului Oase, m-a făcut să fiu mult mai tolerant”, a spus CRBL. „Nici eu nu știu cum de l-am ales tocmai pe el. La început regretam, mă gândeam ce o să fac cu cu amărâtul ăsta. Însă, nu știu dacă ajungeam eu să merg la Asia dacă nu mă convingea el. Am făcut bine că l-am luat, pentru că am avut un prieten, iar când ești cu un prieten, știi limitele, și ne-a fost ușor. Ne-am distrat foarte mult”, a spus Oase.

FINALA ASIA EXPRESS 2019. Toată lumea credea că Boantă și Cocuța sunt cei care au câștigat premiul de 30.000 de euro din Asia Express, sezonul doi. După ce au venit din Asia, dansatorii și-au îndeplinit marele vis, de a-și deschide o sală de dansuri. Asta a alimentat și mai mult conștiința oamenilor, înțelegându-se că cei doi au deschis acest business cu banii luați din Asia.

FINALA ASIA EXPRESS 2019. Dupa o serie de probe care le-au pus rabdarea la incercare, Oase si CRBL au reusit sa termine primii cursa, urmati de Ruby si Robert, iubitul cantaretei. Coregrafii Cocuta si Bogdan, care au avut un conflict aprins si au pierdut timp pretios, s-au clasat pe ultimul loc, ceea ce le-a adus si eliminarea cu doar un pas inainte de marea finala Asia Express – Drumul Elefantului.