Finala Chefi fără limite sezonul 1. Nobo e marele câștigător al show-ului culinar

Update. Nobo a câștigat primul sezon al emisiunii Chefi fără Limite. "Nu am câștigat în viața mea nimic. Nu îmi vine să cred!", a spus marele câștigător al show-ului.

27 apr. 2022, 23:47
Finala Chefi fără limite sezonul 1. Nobo e marele câștigător al show-ului culinar

„E greu pentru cineva care a muncit atât de mult să realizeze că jocul s-a terminat. Nu am câștigat în viața mea nimic. Nu îmi vine să cred că am câștigat acum”, a spus Nobo după ce a aflat că a câștigat concursul culinar.

„Primul lucru pe care o să l fac va fi să mi plătesc datoriile acumulate în pandemie”, a dezvăluit el, întrebat ce va face cu banii câștigați.

Jurații de la Chefi fără Limite l-au felicitat cu toții pe Nobo. Chef Sorin Bontea a fost în culmea fericirii, câștigătorul fiind un concurent din echipa sa. „Eu cred că a fost concurentul cel mai bun din acest sezon”, a spus el.

Știre inițială

Sezonul 1 al emisiunii „Chefi fără limite” se apropie de final. În această seară va fi desemnat marele câștigător.

Finala Chefi fără limite. În cursa pentru marele premiu sunt trei concurenți, Laura, Nobo și Istvan. Cei trei vor să obțină cât mai multe farfurii din partea juriului la finalul a două luni de călătorii și gătit prin Grecia.

Așadar, în această seară, unul dintre cei trei finaliști al „Chefi fără limite” va deveni marele câștigător. Laura și Nobo fac parte din echipa lui Chef Sorin Bontea și Istvan din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu

Finaliștii au de pregătit un starter, un fel principal și un desert. Fiecare preparat va fi notat separat de juriul serii, iar la final cel care va obține cea mai mare medie va fi desemnat câștigător.

Juriul „Chefi fără limite” este alcătuit din Chef Ettore Botrini, unul dintre cei mai apreciați chefi din Grecia, deținătorul unei stele Michelin, Chef Adam Kodovas și Chef Vasilis Mouratidis, doi dintre jurații Chefi la cuțite varianta grecească, Chef Florin Dumitrescu, aflat pentru prima oară în postura de a juriza o finală și Marius Tudosiei și Chef Iosif Ștefănescu, doi mari cunoscători ai artei gastronomice.

Cum au ajuns Laura, Nobo și Istvan în finala Chefi fără limite

În ediția de pe 26 aprilie 2022 a emisiunii Chefi fără limite, în a doua etapă a Finalei Concursului, cei șase concurenți rămași în competiție au dat tot ce au avut mai bun pentru a se califica în Marea finală. Tema ediției a fost signature dish. Concurenții au fost nevoiți să gătească de la zero un preparat asupra căruia să-și pună amprenta.

Au existat și probe unde premiul a constat în avantaje. Astfel, la proba botezului, Laura Eremia, din echipa verde, a câștigat cutia verde. Aceasta era plină cu produse ce i-au folosit concurentei la gătit. Elena a fost prima care s-a calificat în Marea Finală.

A urmat apoi Daniel Jumuga (Nobo), membru al echipei verzi. El și-a câștigat dreptul de a începe să pregătească mâncarea cu 10 minute înaintea rivalilor săi și a fost cel de-al doilea concurent intrat în cursa pentru marele premiu.

La proba chefilor cu reinterpretarea kebabului s-a remarcat chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat premiul de a avea rețeta sa în meniul unui restaurant special din Atena, dar și privilegiul de a trimite un concurent în Finală. Bucătarul profesionist l-a ales pe Istvan Kozocsa.

Citește și CÂŞTIGĂTOR CHEFI FĂRĂ LIMITE 2022. Surpriză uriaşă, s-a aflat marele secret înainte de finală