Finala Cupei Angliei, ultimul meci pentru Pantilimon, la City: Şefii ştiu că vreau să plec

Costel Pantilimon a declarat pentru The Sun că oficialii lui Manchester City au fost informaţi de intenţiile sale de a părăsi echipa la finalul acestui sezon. Totuşi, românul a fost anunţat titular de Roberto Mancini, în finala Cupei Angliei.

09 mai 2013, 11:38
Finala Cupei Angliei, ultimul meci pentru Pantilimon, la City: Şefii ştiu că vreau să plec

Finala Cupei Angliei, pe care Manchester City o va juca sâmbătă (ora 19.15), pe Wembley, împotriva lui Wigan, ar putea fi ultimul meci jucat de Costel Pantilimon în tricoul lui Manchester City.

Internaţionalul român a fost anunţat titular de antrenorul Roberto Mancini, în detrimentul lui Joe Hart, însă acest lucru nu-l încălzeşte prea mult pe compatriotul nostru, nemulţumit de faptul că a evoluat destul de puţin.

Astfel, într-o declaraţie pentru The Sun, Pantilimon a afirmat: „Este bine pentru mine că voi juca, este un meci important, nu doar pentru mine, ci pentru întreaga echipă. Staff-ul tehnic şi ceilalţi din conducere ştiu deja că vreau să plec la sfârşitul sezonului, dar urmează să discutăm.

Antrenorul echipei naţionale îmi tot spune: „Te rog, încearcă să joci mai mult”, aşadar este important pentru ţara mea, pentru cariera mea. Agentul meu va discuta cu managerul şi vom vedea ce se va întâmpla„.