Finala „Dansează printre stele”: Ce vor face câştigătorii cu premiul

Finala "Dansează printre stele": Pentru că finala show-ului "Dansează printre stele" este marţi, vedetele îşi fac deja planuri legate de premiul cel mare, de 50.000 de euro.

RomaniaTV.net
18 nov. 2014, 12:35
Finala „Dansează printre stele”: Ce vor face câştigătorii cu premiul

Finala „Dansează printre stele”: Dacă va câştiga concursul, Alina Eremia susţine că va dona o parte din bani. Aceştia vor merge către „No Limit”, o trupă de dans formată din elevi cu deficienţe de auz din Craiova, se arată într-un comunicat.

Chiar dacă nu aud, aceşti copii reuşesc să danseze cu talent şi să fie adevărate modele de urmat, aminteşte vedeta. Membrii trupei au fost aplaudaţi pe scene din Ankara, Istanbul sau Liverpool, însă lipsa fondurilor îi împiedică să participe la competiţii internaţionale.

„Dacă aş câştiga concursul, aş dori să ajut cu o parte din bani pe cineva aflat într-o situaţie dificilă”, spune Alina Puscas, care şi-a îndreptat atenţia către Alexia, o fetiţă de 7 ani care, deşi poartă aparate auditive la ambele urechi, este pasionată de dans sportiv.

Finala „Dansează printre stele”: Cosmin Selesi va dona si el o parte din suma, daca se va afla pe podium. Acesta a ales sa o sustina pe Maria, campioana a Romaniei la dans sportiv, categoria 6 – 9 ani. Parintii acesteia au investit toti banii in pasiunea fetei, renuntand chiar la ideea de a avea o casa.

Finala „Dansează printre stele”: Muneer si-a ales si el o familie cu copii, pe care sa o ajute in cazul in care se va alege cu premiul cel mare.

Citeşte continuarea pe ziare.com.