FINALA DANSEZ PENTRU TINE: Alexandra Dinu va fi în ring alături de Alexandra Stan şi Mădălina Ghenea

FINALA DANSEZ PENTRU TINE: Sore si Dark, Dima Trofim si Iulia Clisu, Ilinca Vandici si Razvan Marton intra din nou in ringul visurtilor pentur a incerca sa convinga telespectatorii sa-i declare marii castigatori ai acestui sezon. Concurentii au facut tot ceea ce a tinut de ei pentru a se califica in marea finala. Votul telespectatorilor este insa cel care va stabili clasamentul în FINALA DANSEZ PENTRU TINE 2013.

28 nov. 2013, 12:12
FINALA DANSEZ PENTRU TINE: Alexandra Dinu va fi în ring alături de Alexandra Stan şi Mădălina Ghenea

FINALA DANSEZ PENTRU TINE: „Sunt emotionata la gandul ca voi putea ajuta un copil care sufera de aceeasi deficienta la inima de care a suferit si fiul meu, Mario”, a marturisit Alexandra Dinu, cea care danseaza vineri, 29 noiembrie, in finala celui de-al 14-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” pentru un caz umanitar la care a rezonat foarte tare.

„De cate ori ma gandesc la ce simte un parinte al carui copil este bolnav imi dau lacrimile si simt brusc un gol urias in stomac. Ma doare parca acest gand, amintirea temerilor si suferintelor pe care le-am simtit si eu cand am descoperit ca Mario are probleme. Insa zambesc cu speranta la gandul ca odata depistata, aceasta problema de sanatate poate fi inlaturata prin interventie chirurgicala. Asta trebuie sa stie toti parintii”, transmite Alexandra.

Venita special din Italia pentru o serie de actiuni caritabile, Alexandra se bucura ca va avea ocazia sa danseze un tango caritabil in cadrul finalei celui de-al 14-lea sezon al show-ului „Dansez pentru tine”.

„Apreciez aceasta emisiune si ma uit cu mirare si admiratie la cat de mult evolueaza perechile care intra in acest concurs si cata stralucire capata cand ajung aici. Sper sa-mi iasa si mie dansul, chiar daca n-am prea mult timp de repetitii. Am doar doua zile la dispozitie pentru asta. Exagerez cand spun doua zile, pentru ca practic sunt cateva ore, pentru ca il voi avea alaturi de mine si pe Mario care nu cred ca va avea rabdare sa stea departe de mine foarte mult timp. Sper sa-si faca repede prieteni pe holurile de la Buftea, sa am si eu timp de lucru :)”, a dezvaluit frumoasa vedeta.

FINALA DANSEZ PENTRU TINE: Catrinel Menghia, una dintre cele mai frumoase românce, paseste vineri seara cu gratie in ringul visurilor de la ProTV, unde va dansa pentru un caz umanitar. Catrinel isi aminteste induiosata un moment din copilarie in care, aflata in spital, a primit un cadou neasteptat: 

“Imi amintesc perioada sarbatorilor de la Iasi, acum ceva timp, cand eram o pustoaica cu vise mari, dar cu posibilitati putine. Eram in spitalul de copii intr-un decembrie si conducerea spitalului a trimis cadouri tuturor copiilor care, bolnavi fiind, isi petreceau Craciunul acolo. Poate a fost cel mai frumos cadou primit vreodata, nici nu mai stiu ce era, dar a venit cand nu ma asteptam si surpriza a fost uriasa. Nu conta cadoul, ci caldura gestului. Sunt, in sufletul meu, aceeasi pustoica de atunci si voi fi prezentala orice actiune care aduce putina caldura in sufletele triste sau insingurate”, a povestit emotionata Catrinel. 

FINALA DANSEZ PENTRU TINE: Catrinel a inceput deja repetitiile, iar experienta de la „Dansez pentru tine” o bucura nespus. “In primul rand, fiecare intoarcere acasa ma bucura, ma emotioneaza si ma hraneste. Sunt o persoana destul de ocupata, cu un program incarcat, variat, cu multe filmari in zone diferite si uneori foarte indepartate. De aceea, ringul visurilor este de doua ori special pentru mine, pe de o parte pentru ca implineste vise si apoi pentru ca ma simt acasa”, a mai marturisit Catrinel. 

1) Esti pentru prima data in ringul visurilor de la ProTV. Ce reprezinta pentru tine aceasta experienta?

In primul rand, fiecare intoarcere acasa ma bucura, ma emotioneaza si ma hraneste. Sunt o persoana destul de ocupata, cu un program incarcat, variat, cu multe filmari in zone diferite si uneori foarte indepartate. De aceea, ringul visurilor este de doua ori special pentru mine, pe de o parte pentru ca implineste vise si apoi pentru ca ma simt acasa. imi amintesc perioada sarbatorilor de la Iasi, acum ceva timp, cand eram o pustoaica cu vise mari, dar cu posibilitati putine. Eram in spitalul de copii intr-un decembrie si conducerea spitalului a trimis cadouri tuturor copiilor care, bolnavi fiind, isi petreceau Craciunul acolo. Poate a fost cel mai frumos cadou primit vreodata, nici nu mai stiu ce era, dar a venit cand nu ma asteptam si surpriza a fost uriasa. Nu conta cadoul, ci caldura gestului. Sunt, in sufletul meu, aceeasi pustoica de atunci si voi fi prezenta la orice actiune care aduce putina caldura in sufletele triste sau insingurate. 

2) Ai inceput repetitiile. Cate ore pe zi repeti? Ti se pare greu? 

Am inceput repetitiile cu miscari mai usoare cu un program destul de prietenos, deci nu ma plang inca de oboseala. Vom vedea cum va fi pana la final, dar eu cred ca voi face fata, sunt din familie de sportivi si eu insami am facut si fac sport. in plus, am venit aici cu inima deschisa, cu dorinta de a ajuta si atunci cand faci ceva cu placere si din tot sufletul, acel lucru nu poate fi greu. 

3) Ai urmarit pana acum emisiunea Dansez pentru tine? Ai vreun preferat? 

Recunosc ca nu am timp sa urmaresc lucrurile frumoase pe care le faceti aici, dar le apreciez din tot sufletul. Aveti o echipa de profesionisti, multi care nu se vad, in spatele camerelor de filmat. Ei sunt cei carora vreau sa le multumesc in mod special, o echipa mare si frumoasa. La ”Dansez pentru tine”, nu cred ca are importanta cine castiga. Conteaza participarea, implicarea, pasiunea. Conteaza sa fim mai buni, mai senini, mai liberi.  

Vineri, de la 20.30, Sore si Dark, Dima Trofim si Iulia Clisu, Ilinca Vandici si Razvan Marton intra din nou in ringul visurtilor pentur a incerca sa convinga telespectatorii sa-i declare marii castigatori ai acestui sezon. Concurentii au facut tot ceea ce a tinut de ei pentru a se califica in marea finala. Votul telespectatorilor este insa cel care va stabili clasamentul în FINALA DANSEZ PENTRU TINE 2013. 


loading...
Partenerii noștri